Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Verrassingsbox Antwerp Unplugged

Groepje mensen leert al golvend de stad verkennen Foto: City Golf Events bvba

Verrassingsbox Antwerp Unplugged

Laat jij je graag verrassen? Doe jezelf (of iemand die je kent) dan een Antwerp Unplugged-box cadeau! Deze box bevat een verrassingsdag in Antwerpen, volledig voor jou ingevuld en gepland. Het enige wat jij moet doen is een keuze maken uit de twee types boxen, en wij doen de rest.

Laat je leiden

Niets is zaliger dan een dagje op stap in de koekenstad. En het wordt helemaal geweldig, als je zelf niets hoeft te plannen. Geen discussies over wie wat wil gaan doen, of wie wat het liefste eet. Kom zonder stress en overvolle to-dolijst naar Antwerpen, en zie waar je uitkomt.

Grote Markt Sigrid Spinnox
Hendrik Conscienceplein Sigrid Spinnox

Onderdelen van de box

Een Antwerp Unplugged-box is steeds als volgt opgebouwd: een activiteit, een maaltijd, een tweede activiteit, en een (lekkere) afsluiter. Alles wordt uiteraard altijd veilig georganiseerd en met inachtneming van de huidige coronamaatregelen.

Je hebt de keuze uit twee types boxen:

  • step-in box = activiteiten waarbij enige lichaamsbeweging vereist is (maar geen zorgen, je hoeft geen topsporter te zijn)

  • chill-out box = activiteiten waar weinig tot geen lichaamsbeweging vereist is, behalve de verplaatsing 

Zorgeloze ervaring

Welke box je ook kiest, één ding beloven we je alvast: je zal je kunnen verwonderen over de mooiste plekken van Antwerpen! Of je nu op museumbezoek, fietstocht of boottocht gaat, je zal je niet vervelen. Ook de maaltijden en afsluiters laten je steeds proeven van het beste wat de stad te bieden heeft. Verwacht je dus aan Antwerpse specialiteiten, prachtige locaties en unieke ervaringen.

Regeling

Doorgaans start de dagplanning om 10u, en eindigt (ten laatste) om 18u, tenzij dit anders wordt aangegeven. Op woensdagen en zondagen is er een aangepast aanbod voor mindervaliden. De samenstelling van de boxen wordt ook regelmatig gewijzigd, dus je kan de box met een gerust hart opnieuw kopen voor een nieuwe verrassing, of cadeau doen aan vrienden of familie. Het aantal boxen is wel beperkt, dus snel zijn is de boodschap.

Praktisch

De kostprijs van een box is €49,50 per persoon (en heeft een waarde van €59,50). Bestellen kan eenvoudig via deze link. Na aankoop van de box ontvang je een mail, en daarin staat om hoe laat en op welke locatie je wordt verwacht. Bij aankomst ontvang je de box, en ontdek je hoe je dag er zal uitzien! Het enige wat je nu nog moet doen? Genieten maar! Laat je graag ook aan anderen zien welke verrassingen je te wachten stonden? Deel je leukste beelden via sociale media met de tag #antwerpunplugged.

Time to unplug Antwerp!