Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Blik op het interieur van de Stadsfeestzaal Nikita Duchie

Winkelzondagen in Antwerpen, dat is genieten

In de Antwerpse binnenstad zijn er op de eerste zondag van de maand telkens heel wat winkels open. Ontdek het verrassende shoppingaanbod in de verschillende winkelwijken van de stad: in de grote modehuizen, trendy boetieks of hippe conceptstores. 

Je kan een shoppingdag ook makkelijk starten of afsluiten met een boeiende expo of leuke tentoonstelling, want op zondag zijn ook de Antwerpse musea open. Een greep uit het cultuuraanbod vind je hier. Reserveer vooraf je tickets op de website van het museum.

Stop zeker ook voor een lekker hapje of drankje, want het gastronomische aanbod in Antwerpen is om je vingers bij af te likken.

Data 2021

Voor wie graag eens wilt komen shoppen op zondag in Antwerpen: noteer deze data alvast in je agenda!

Let wel: De openingsuren kunnen afwijken van de doordeweekse openingstijden. De meeste winkels zijn op zondag pas vanaf het middaguur open.

  • 4 juli 2021

  • 1 augustus 2021

  • 5 september 2021

  • 3 oktober 2021

  • 7 november 2021

  • 5 december 2021

Veilig shoppen met mondmasker Jonathan Ramael
Safe shopping Jonathan Ramael

Coronamaatregelen

Voor ieders veiligheid, worden bezoekersstromen gemonitord. Stel dat het toch een beetje druk wordt, kom dan op een andere dag of op later tijdstip terug. Zo houden we het samen veilig.

Wil je graag ook op voorhand je route naar de stad berekenen? Gebruik dan de handige routeplanner van Slim naar Antwerpen.

Toiletten

Op verschillende locaties in de stad zijn er openbare toiletten. Een overzicht daarvan vind je hier.