Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Shop de Scandinavische stijl

Shop de Scandinavische stijl

Je ziet en leest het in heel wat magazines: de Scandinavische stijl is hipper dan ooit en zal het nog heel lang blijven. In Antwerpen kan je heel wat inspiratie opdoen om deze look te integreren in je interieur en in je kleerkast.

Baby Beluga

Deze sympathieke boetiek heeft een voorliefde voor Deense mode. De collectie straalt dan ook een urban vibe uit. Je ontdekt er merken die je maar moeilijk elders vindt en je kan er terecht voor zowel high fashion als de iets betaalbaardere high-street mode van nieuwe labels. Zeker een bezoek waard als je van de Scandinavische look houdt.

Volkstraat 1, 2000 Antwerpen

Espoo

Als je inspiratie wil opdoen voor een Scandinavisch interieur, dan moet je bij Espoo in de Kloosterstraat zijn. Espoo was de eerste interieurwinkel in België die focuste op de beste designmerken uit Scandinavië. Je ontdekt er meubels, verlichting, cadeaus en spullen voor je interieur van merken als Muuto, HAY en Vitra. Het assortiment is de laatste jaren nog veel breder geworden, ontdek het in deze ruime winkel.

Kloosterstraat 75/77, 2000 Antwerpen

Viggo's Coffee Bar

Tijd voor koffie? Viggo's is een Scandinavisch geïnspireerde koffiebar op het De Coninckplein in Antwerpen-Noord. Eigenaar Tim heeft een passie voor specialty coffee en noemde de koffiebar naar zijn zoon Viggo. Geniet van de gezelligheid in het strakke interieur met veel hout, veel licht en grote ramen. Laat je verleiden door het vers bereid gebak en je hebt Hygge op zijn best.

De Coninckplein 21, 2060 Antwerpen

Moose In The City

Deze conceptstore is al jarenlang een vaste waarde voor iedereen met een zwak voor Scandinavische merken. Je ontdekt er niet alleen hippe kledingmerken van urban tot outdoor, maar ook een ruime collectie reisgidsen, wegenkaarten, cadeaus en boeken van alle grote auteurs uit het hoge noorden. Zin om zelf naar Scandinavië te trekken? In de travel corner krijg je gespecialiseerd reisadvies van North & Away.

Ijzerenwaag 10/12, 2000 Antwerpen