Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Shop je outfit voor het najaar en ontdek het nieuwe MoMu

Shop je outfit voor het najaar en ontdek het nieuwe MoMu

Ademwolkjes in de ochtend, langzaam verkleurende bladeren, je handen die stilaan naar handschoenen verlangen... De herfst komt eraan en dan mag je outfit natuurlijk niet achterblijven. Kom inspiratie opdoen in Antwerpen en pik meteen de nieuwe expo in het MoMu mee.

Herontdek het MoMu

Het MoMu is vernieuwd en dat moet je gezien hebben. Bezoek de nieuwe expo E/Motion. Mode in transitie en ontdek hoe mode blootlegt wat er in onze samenleving leeft. Bekijk ook de nieuwe Collectiepresentatie op het gelijkvloers van het museum. Hier ontdek je een selectie van de avant-garde Belgische en internationale mode uit de immense collectie van het MoMu. 

Nationalestraat 28, 2000 Antwerp

www.momu.be 

Hippe tips voor je herfstoutfit

Is het tijd voor een nieuwe jas, een kleurrijke sjaal of een nieuw paar schoenen? Antwerpen is een walhalla voor modeliefhebbers. Hier vind je alles van grote modehuizen tot grensverleggende concept stores, intieme boetieks en alles daartussenin. Wat je stijl ook is, in Antwerpen vind je wat je zoekt. Concrete tips nodig? Ontdek de favoriete plekjes van locals en Antwerp lovers.  

20 unieke creaties in 20 Antwerpse shops

Nog een gids nodig om wegwijs te geraken in het overweldigende Antwerpse shoppingaanbod? Naar aanleiding van de heropening van het MoMu zijn er 20 unieke samenwerkingen opgezet tussen modemerken, ontwerpers, creatief talent en Antwerpse shops. Het resultaat? 20 unieke producten in 20 Antwerpse shops. Ontdek A/part tussen 4 en 20 november.  

Leysstraat 10, 2000 Antwerpen

Verwen ook je smaakpapillen

Hoe sluit je een geslaagde shoppingdag beter af dan met een gezellig diner? In Antwerpen vind je tal van restaurants waar je Vlaamse klassiekers kan eten. Denk aan tomaat garnaal, stoofvlees, garnaalkroketten, steak… Verwen jezelf, schuif je voeten en je shoppingtassen onder tafel en geniet van een mooie herfstavond in een van deze topadresjes.