Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Offline snuisteren: 4 webshops die een fysieke locatie openden

Shoppend koppel FARMBOY | Mike Van Cleven

Offline snuisteren: 4 webshops die een fysieke locatie openden

Online shoppen is helemaal in, maar toch blijft het een andere ervaring dan snuisteren in winkels zelf. Ontdek de verrassende concepten van deze online shops die daarom een fysieke locatie openden.

Billion Avenue

Juwelen uitkiezen en kopen aan een automaat? Het kan in Antwerpen, dankzij Billion Avenue. Dit Antwerpse juwelenmerk pakt hiermee uit met een primeur, nadat ze eerst enkel aan online verkoop deden. In hun selfservicewinkel zijn twee mensen aanwezig om de bezoekers op weg te helpen, maar verder verloopt het shoppen geheel contactloos. En ben je last minute nog naar een item op zoek, dan kan je 24/7 terecht in de automaat voor de winkel. Nog goed om weten, is dat hun collectie niet alleen heel stijlvol is, maar ook betaalbaar voor ieder budget.

Groendalstraat 5, 2000 Antwerpen

Winkelmedewerkster Billion Avenue Billion Avenue
Selfservicewinkel Billion Avenue Billion Avenue

Labellov

Nog een webshop die een eerste winkel in Antwerpen heeft geopend is Labellov. Sinds 2012 verkopen ze al tweedehandsspullen van luxemerken online, maar nu hebben websitebezoekers de kans om veel items in het echt te zien. Hun collectie bevat vooral handtassen, maar je vindt er ook originele kleding en andere accessoires. Al is de e-commerce niet helemaal afwezig in de winkel, want grote, handige touchscreens staan je toe om alle beschikbare designer producten te ontdekken.

Verlatstraat 15, 2000 Antwerpen 

Luxeparel

Wat begon als een hobby op Facebook en Instagram, werd voor uitbaatster Shari Roosens uiteindelijk haar beroep: een eigen luxueuze tweedehandszaak vol mooie designerkledij opstarten. Op de Mechelsesteenweg baat ze sinds kort de winkel Luxeparel uit. In een volledig vintage interieur, kan je hier op schattenjacht gaan naar de meest unieke stuks terwijl je van een persoonlijke service geniet.

Mechelsesteenweg 26, 2018 Antwerpen

KLEIR.

Op zoek naar eerlijke kledij die tevens een ode is aan het Antwerpse dialect en aan de koekenstad? Dan zijn de t-shirts, truien of accessoires van KLEIR. iets voor jou. Het merk begon als online project, maar je vindt hun producten nu ook in volgende Antwerpse verkooppunten Akotee (Melkmarkt 30, 2000 Antwerpen) en Tante Tien (Ringlaan 163, 2170 Merksem).