Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Leuke kinderwinkels

Winkel Petit Féliz Petit Féliz shop | The Babystudio Antwerp

Leuke kinderwinkels

Kinderen worden snel groter en hebben dus regelmatig nieuwe spullen nodig. Gelukkig vind je in Antwerpen heel wat leuke kinderwinkels. Maak je op voor een fijne uitstap met je kroost. 

Bardin

Je zoektocht naar leuke spulletjes beginnen met een stevig ontbijt of lekkere lunch is altijd een goed idee. Bij Bardin zijn kinderen meer dan welkom. Ze kunnen schommelen in de tuin, spelen op het gras of een boekje lezen in de loungehoek, terwijl hun ‘kidsmaaltijd’ bereid wordt in de keuken. En ondertussen is er natuurlijk lekkere koffie voor jou.

Mechelsesteenweg 102, 2018 Antwerpen

Arket

Het jongste familielid van de H&M groep is Arket. In hun winkel in de Huidevetterstraat vind je fijne, Scandinavische getinte kleding voor vrouwen, mannen én kinderen. Het is een conceptstore dus je vindt er ook sneakers, home deco en speelgoed.

Huidevettersstraat 37, 2000 Antwerpen

Play

Play is het kleine zusje van Rewind. Het is dé plek voor duurzame meubelen en deco, en kinderkleding en schoenen van 0 - 12 jaar. Duurzaamheid is hier heel belangrijk en dat merk je in het uitgebreide aanbod van kindermerken: Bobo choses, Veja kids, Liewood, Tiny Cottons, Ferm Living Kids,... Je vindt er ook spullen voor de slaap-, bad- en speelkamer!

Kloosterstraat 63, 2000 Antwerpen

Yay Conceptstore

Is er een verjaardag of een ander feest in aantocht? Bij Yay Conceptstore in de Riemstraat 13 vind je alle decoratie die je nodig hebt om een bijzonder feestje te bouwen. Kleurrijke ballonnen, kaarsen, feestelijke slingers, geschenken… iedereen wordt er vrolijk van. Ook op zoek naar leuke schrijfwaren of DIY artikelen, voor kinderen of volwassenen? Wandel dan verder naar Riemstraat 17 en ontdek NAY.

Riemstraat 13/ 17, 2000 Antwerpen

Steen en Been

En nu iets helemaal anders. Steen en Been is een feeëriek winkeltje met magische schatten als mineralen, gesteente, opgezette vlinders en andere curiosa. Als jouw verbeelding of die van je kinderen hier niet op hol slaat, waar dan wel?

Volkstraat 59, 2000 Antwerpen

Hygge

De naam van deze winkel verklaart al veel: hier draait het om gezelligheid. Maar ook duurzaamheid staat centraal, Hygge verkoopt enkel duurzame producten die in goede omstandigheden gemaakt zijn. Wat valt er te bewonderen? Kleding, speelgoed en deco-items voor baby’s en kinderen tot 10 jaar. 

Mechelsesteenweg 88/92*, 2018 Antwerpen (* vanaf augustus: Mechelstesteenweg nr. 110)

Petit Féliz

Ook aan de andere kant van de stad, op het Eilandje bij het MAS, vind je een leuke babyspeciaalzaak. Petit Féliz is de zaak van de 28-jarige Félicie Luyten die in 2016 afstudeerde aan de modeacademie in Sint-Niklaas. Je vindt er duurzame kleding en tal van andere spullen voor je baby of peuter. Félicie helpt je graag verder met het samenstellen van jouw gedroomde geboortelijst.

Entrepotplaats 8, 2000 Antwerpen 

En wat smaakt er na een dagje winkelplezier beter dan een ijsje? Ontdek 5 adresjes waar je de échte Italiaanse gelato kan proeven.

Toonbank Petit Féliz Petit Féliz shop | The Babystudio Antwerp
Assortiment Petit Féliz Petit Féliz shop | The Babystudio Antwerp