Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Shoppen met mondmasker Jonathan Ramael

Koop lokaal

Lokaal shoppen en winkelhieren zijn hipper dan ooit. Gelukkig is dat in shoppingstad Antwerpen niet moeilijk: er is zoveel lokaal talent te vinden! Shop je ook graag online? Surf dan zeker eens naar de website van Ik koop Antwerps, waar je een overzicht vindt van heel wat lokale handelaars.

Pimp je garderobe

Op zoek naar minimalistische kledingstukken, die toch een vleugje romantiek hebben? Ga dan langs bij Damoy. Naast een prachtige selectie internationale merken, bieden ze ook hun eigen merk La Collection aan. Wil je ook een uniek juweel om je nieuwe outfit op te leuken? Spring dan zeker eens binnen bij Wouters & Hendrix. Elk item van de collectie van dit opmerkelijke designerduo heeft haar eigen verhaal en neemt je weer mee op een andere reis. 

Ook Julia June heeft in haar collectie enkele opvallende accessoires te bieden die ideaal zijn om je garderobe mee te pimpen. Hun kledingcollectie vertaalt zich elk seizoen in een rijk kleurenpalet van originele items met prettig gestoorde details. Ook nog op zoek naar mooie lingerie voor onder je nieuwste kledingstukken? Dan ben je aan het juiste adres bij la fille d’O: de lingerie collectie van ontwerpster Murielle Scherre viert het vrouwenlichaam in al haar facetten, en de ontwerpen worden stuk voor stuk volledig in België gemaakt.

Verwen je voeten

Een dagje shoppen doe je het best met comfortabele schoenen. Passeer daarom eens bij Anzy: een winkel die gespecialiseerd is in het maken van elegante schoenen voor vrouwen met een kleinere maat. Hun schoenen worden stuk voor stuk in Antwerpen ontworpen, en zijn allemaal gemaakt van het zachtste en stevigste leer voor optimaal comfort.

Draag je liever vegan shoes? Ga dan eens snuisteren in de collectie van Zappa, en vind er de leukste creaties gemaakt van planten en gerecycleerde materialen. Je vindt er ook ontzettend veel nieuwe en verrassende labels, die opvallen door hun kwaliteit, ontwerp en originaliteit.

Voor fans van Antwerpen

Nog niet klaar om Antwerpen na een daguitstap te verlaten? Neem dan een stukje van de stad mee naar huis dankzij de toffe items die je vindt op Webshop Antwerpen. Koop een ontbijtmand vol heerlijke streekproducten, of haal een leuke poster in huis om je interieur mee op te leuken.