Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Instant Antwerps geluk!

Instant Antwerps geluk!

Zin in een cadeautje voor jezelf of iemand anders? Dan bieden heel wat Antwerpse winkels leuke hebbedingen voor instant geluk. Julie Geilenkirchen, het gezicht achter @acausedesbrunettes, koos enkele pareltjes uit waar je naar hartenlust online kan shoppen.

‘Plants make people happy’ staat te lezen op de website van The Plant Corner. Een trendy plantenwinkel die je inspireert om je huis om te toveren tot een urban jungle of een iets meer bescheiden versie ervan.
https://theplantcorner.com/

Geef je geliefde een digital detox cadeau van book & wineshop Ludittes. Ideaal voor een verdiend me-time moment. 100% ontspanning gegarandeerd.
https://shop.luddites.be/

Zelf zin in wat me-time? Bij Fin du Jour vind je de fijnste skincare- en beauty-producten van Verso, Dermalogica en Ouai. Ze verkopen er ook geurstokjes van Marie Stella Maris en geurkaarsen van Dyptique.
https://www.findujour.com/nl/

Presentje nodig voor een koffieliefhebber of beginnende barista? Surf naar de webshop van Crossroasts. Naast verse koffiebonen vind je er ook boeken over koffie, servies, voorraadpotten en ook alle soorten thee.
https://www.crossroast.be 

Het cadeau voor vrouwen die bijna nooit iets terugvinden in hun handtas? De mooie en duurzame handtassen van KAAI! Ze zijn zo handig ontworpen dat je er in tegenstelling tot de meeste tassen wel alles in kwijt raakt én terugvindt. Een investment piece waar je jaren van geniet.
https://shop.kaai.eu/

Je bent op zoek naar een mooi betaalbaar juweel dat geen fortuin kost en er toch zo uitziet? Onyx! De vorm en kleur van elke steen is uniek. 
https://onyxfinejewelry.com/

Minimal Antwerp is een low waste winkel in Berchem. Wil je graag meehelpen aan een schonere wereld? Koop een duurzaam cadeautje zoals een uitwisbaar notitieblok, herbruikbare watjes, een shampoobar of een zerowaste keukenkit.
https://www.minimalantwerp.be/nl/shop-minimal/zero-waste-kits/ 

INScT & Co is een bijzondere winkel. Opgezette dieren en insecten vormen het interieur van de zaak. Je vindt er ook heel wat andere leuke hebbedingen voor elk budget. Neem zeker eens een kijkje op de webshop voor een bijzondere verzameling vogels, vlinders en zoogdieren.
https://insct.be/

Tien virtuele watermeloenen voor de gorilla of een vispakketje voor de otter. Schenk een dier in ZOO Antwerpen zijn of haar lievelingsmaaltijd. Een hartverwarmend cadeau waar je niet alleen de dieren blij mee maakt maar vooral ook jezelf.
https://www.zoosamen.be/nl/