Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Favoriete adresjes Gerrit and the city

In deze winkel staan worden er onder andere kleurrijke armbandjes verkocht. Les Soeurs | foto: Gerrit and the city

Favoriete adresjes Gerrit and the city

Antwerpen heeft als shoppingstad veel lokaal talent te bieden. In december zijn de winkels 7/7 dagen open zodat je in alle veiligheid kan winkelen. Veel winkels hebben ook een online shop.

Gerrit is het gezicht achter de ‘Gerrit and the City’-blog. Hij winkelt graag in Antwerpen omdat de stad zo veel te bieden heeft: van bekende ketens tot gespecialiseerde boetieks. Veel van zijn favoriete winkels hebben ook een webshop.

De drie zussen Jules, Kay en Clio verzamelen in hun winkel Les Soeurs een kleurrijke collectie items. Leef je uit met de kledij en fantasiejuwelen. Of kies zoals Gerrit voor de prachtige interieurobjecten.
Wiegstraat 24 of webshop 

Le Labo biedt slechts een beperkt aantal unisex geuren aan, maar wat voor een geuren! Stuk voor stuk bevatten ze top ingrediënten. Je betaalt er iets meer, maar vindt er gegarandeerd een unieke geur die bij je past. Via de webshop kan je staaltjes kopen, handig voor als je twijfelt en die kans is groot.
Wapper 18 of webshop

De meubels van Bolia zijn een toonbeeld van het beste wat Scandinavisch design te bieden heeft. Meubels koop je misschien liever niet online maar er zijn tal van kleinere items om je interieur een nieuwe toets te geven.
Kammenstraat 33 of webshop

De inspirerende, minimalistische esthetiek van het Antwerpse Komono doet denken aan moderne architectuur. Elk seizoen pakken ze uit met nieuwe ontwerpen voor zonnebrillen en uurwerken en dat tegen betaalbare prijzen. Geweldig toch!
Kammenstraat 46 of webshop

Antwerpen is dé diamanthoofdstad van de wereld. Diamanti Per Tutti biedt tijdloze en modieuze diamantjuwelen. Er is altijd iets nieuws te ontdekken: winter- en zomercollecties, themacollecties in beperkte oplage en bijzondere samenwerkingsverbanden. Blijf sprankelen!
Drukkerijstraat 12 of webshop

Bij Vrijdagmarkt6 vind je stukken van chique labels tegen haalbare prijzen. Grote namen als Raf Simons, Dries Van Noten en Stephan Schneider sieren hier de rekken.
Vrijdagmarkt 6