Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Juweel met diamanten. Frederik Beyens

Baden in luxe

Wil je jezelf of een geliefde een buitengewoon cadeau doen? Ga dan voor een dag vol luxe in Antwerpen. Ontdek alles over diamant en bewonder de mooiste Antwerpse mode. Wedden dat je de herinneringen aan deze dag nog heel lang zal koesteren?

Diamantstad

Al eeuwenlang staat Antwerpen bekend als de belangrijkste diamantstad ter wereld. Bij DIVA - museum voor diamant, juwelen en zilver - ontdek je een betoverende wereld van bling bling en edelsmeedkunst. Met de wandelroute in de ‘Diamond Square Mile’ beleef je ook in de stad de link tussen Antwerpen en diamant. Denk je al even na over een nieuw diamantjuweel? Er is geen betere plek dan Antwerpen om eindelijk de grote aankoop te doen. Ga naar een van de gelabelde juweliers van het kwaliteitslabel Antwerp’s Most Brilliant en laat je professioneel bijstaan.

Twee vrouwen wandelen over straat met winkelzakken in de hand. FARMBOY | Mike Van Cleven
Drie personen kijken naar tentoongestelde voorwerpen achter glas.

Stijlvol shoppen

Natuurlijk wil je ook shoppen als je in Antwerpen bent. Hou je van vintage, antiek en design? Dan haal je vast en zeker je hart op in de Kloosterstraat. Antwerpen staat bekend als  modestad bij uitstek. Winkel bij de grote Antwerpse modemerken zoals Dries Van Noten, Christian Wijnants, Ann Demeulemeester, A.F. Vandevorst en vele anderen. Geniet ook van bijzondere locaties als juwelenhuis Ruys, Ganterie Boon en de modezaak Verso. Eén ding hebben al deze zaken gemeen: je geniet er van een topservice.

Ganterie A. Boon. Ganterie A. Boon | Foto Nathalie De Schepper
Art deco etalage van juwelenhuis Ruys Noortje Palmers