Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

A/part: 20 unieke creaties in 20 Antwerpse shops

A/part: 20 unieke creaties in 20 Antwerpse shops

Van 4 tot 20 november 2021 ontdek je verrassende collector’s items van talenten uit alle creatieve uithoeken. Van blazers van Veerle Baetens tot een skatedeck van Walter Van Beirendonck: de creatieve kruisbestuiving kent geen grenzen in Antwerpen. Spot alle objecten op een inspirerende route door de prachtige historische binnenstad. We lichten al een tipje van de sluier op.

Een kleurrijk avontuur met Tom Van Der Borght en A.S.Adventure  

Bij outdoor- en fashionketen A.S.Adventure vind je misschien wel de kleurrijkste creaties van A/part. Designer Tom Van Der Borght creëerde een vrolijke poncho en 3 speelse Kanteen-drinkflessen. Must-haves voor uitbundige avonturiers!

Shop deze items op de Oudaan 26.

vrolijke poncho en speelse Kanteen-drinkflessen. Tim Coppens

De modieuze melodie van Jan-Jan Van Essche, Tamino en Atelier Solarshop

Singer-songwriter Tamino maakt zijn nieuwe nummer ‘A Drop of Blood’ tastbaar in samenwerking met ontwerper Jan-Jan Van Essche. Het resultaat: een prachtig handmatig geborduurd T-shirt dat Tamino zelf al droeg op zijn ‘Tiny Desk’-optreden.

Shop dit item in de Dambruggestraat 48.

handmatig geborduurd T-shirt Tim Coppens
2 blazers van de hand van Veerle Baetens Tim Coppens

Veerle Baetens en Jill Antwerp voor stijlvolle activisten

Veerle Baetens en Jill Antwerp vertalen de strijd voor vrouwenrechten in 30 gedurfde, custom blazers. Over een statementstuk gesproken! Voor elke verkochte blazer gaat er bovendien 10% naar een goed doel dat zich inzet tegen seksueel geweld. 

Shop deze items in de Sint-Michielsstraat 21.

Bekijk alle 20 samenwerkingen op het plannetje en stippel jouw A/part route uit. Tip: stop tijdens de wandeling je smartphone niet te ver. Originele Instagramspots zijn nooit ver weg. Wil je graag meer weten over A/part? Lees verder op mode2021antwerpen.be