Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

5 fijne adressen voor mannenmode

5 fijne adressen voor mannenmode

Nu de vrijheid weer lonkt, zullen de festiviteiten elkaar in hoog tempo opvolgen. Wil je je daarvoor uitdossen in een nieuw pak? Of ben je op zoek naar leuke accessoires? In deze winkels vinden mannen alles wat ze nodig hebben op vestimentair gebied. 

Vrijdagmarkt6

Antwerpen staat bekend voor zijn modeontwerpers, zoals de beroemde Antwerpse Zes. Als hun exclusieve ontwerpen te duur zijn voor jouw budget, kan je in Vrijdagmarkt6 op zoek gaan naar mooie stukken aan verlaagde prijzen. Je vindt er items van Raf Simons, Dries Van Noten, Stephan Schneider en andere toppers. Het aanbod verandert regelmatig dus blijven terugkomen is de boodschap. For men only!

Vrijdagmarkt 6, 2000 Antwerpen  

Verso

Verso huist in een oud bankgebouw en ademt luxe en stijl. Stap er binnen en waan je in een andere wereld. Verso staat sinds jaar en dag bekend om zijn exclusieve selectie van high-end labels zoals Versace, Prada en Givenchy. 

Lange Gasthuisstraat 9, 2000 Antwerpen

Café Costume

Op het Zuid vind je Café Costume, opgericht door Bruno Van Gils, lid van de bekende kleermakersfamilie die zich specialiseerde in het ontwerpen van op maat gemaakte herenkostuums. Ervaren kleermakers begeleiden je bij het zoeken naar jouw pak. Met duizenden opties ben je hier in de stoffenhemel. Ook voor accessoires als dassen, bretels en manchetknopen kan je hier terecht. 

Emiel Banningstraat 11, 2000 Antwerpen

Morrison

Morrison huist in de Nationalestraat, in het hart van de modewijk. Hier vind je de bekende oldschool gebreide truien en debardeurs van Howlin’. Maar kijk ook eens naar al die kleurrijke tassen, mutsen, sjaals en handschoenen. Een eigenzinnige selectie van LP’s maakt het plaatje helemaal compleet. 

Nationalestraat 20, 2000 Antwerpen

Herenkleding Albert

In de Anselmostraat vind je al meer dan 90 jaar Herenkleding Albert. Drie opeenvolgende generaties deden de zaak uitgroeien tot een gevestigde waarde in Antwerpen. Stap hier binnen als je het betere maatwerk zoekt. Herenkleding Albert vormt een tandem met het Belgische merk Scabal, bekend voor zijn getailleerde mannenmode. Hier word je op de traditionele manier begeleid in je zoektocht naar een mooi pak. 

Anselmostraat 4, 2018 Antwerpen