Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

4x Bling Bling

4x Bling Bling

Wil je jezelf verwennen met een nieuw juweel? Of zoek je een mooie verrassing voor je partner? Deze adresjes in diamantstad Antwerpen zorgen voor inspiratie.

Nico Taeymans

Doet de naam Nico Taeymans een belletje rinkelen? Dankzij zijn karakteristieke stijl is hij een van de bekendste ontwerpers van Antwerpen. Hij vervaardigt zilveren en gouden juwelen en werkt ook met organische materialen als steen, glas en hout. In zijn collectie vind je ringen, colliers, hangers, oorbellen, trouwjuwelen en rouwjuwelen. 

Steenhouwersvest 17, 2000 Antwerpen

Wim Meeussen

Mooie juwelen ogen nog mooier in een bijzondere locatie. De zaak van Wim Meeussen huist in een art-nouveaupand in de Wijngaardstraat, in de buurt van het prachtige Conscienceplein. Wim studeerde voor juweelontwerper aan Sint-Lucas in Antwerpen en heeft ondertussen bijna 35 jaar ervaring als goudsmid. Hij focust op originele trouwringen en juwelen. 

Wijngaardstraat 11, 2000 Antwerpen

Elementals

Elementals is een gloednieuw Belgisch juwelenmerk dat duurzame armbanden ontwerpt en dit jaar online werd gelanceerd. Oprichtster Salima Thakker studeerde zowel in Londen als aan de Academie in Antwerpen. Je kan je sieraad helemaal naar wens samenstellen, dankzij de schakelarmband met kleurrijke en duurzame materialen als roggenleer, agaat en luxura. De Elementals armbanden zijn online verkrijgbaar, maar ook in de boetiek in de Kloosterstraat.

Kloosterstraat 2, 2000 Antwerpen

Juweliershuis Orogem

Koop je je juweel graag bij een ervaren zaak waar vakmanschap centraal staat? Vier generaties diamantairs vormen de basis van juweliershuis Orogem. Hun collectie bestaat uit uniek ontworpen diamantjuwelen, edelstenen, halfedelstenen en verlovingsringen. Orogem is overigens al 8 jaar trotse drager van het kwaliteitslabel Antwerp’s Most Brilliant

Vestingstraat 38, 2018 Antwerpen

Benieuwd waar je nog bijzondere juwelen kan vinden in Antwerpen? Lees hier welke gelabelde juweliers er nog het Antwerp’s Most Brilliant label dragen, en ontdek alles over Antwerpen als diamantenstad.