Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

4 tips voor je zomergarderobe

4 tips voor je zomergarderobe

Of je nu op reis gaat of een staycation in Antwerpen plant, een nieuwe zomerlook komt altijd van pas. Met deze tips geef je jouw garderobe een zomerse upgrade. Hopelijk zorgt de zon voor de finishing touch.

Zonnebrillen van Komono

Al voor het derde jaar op rij gaf het Belgische label Komono vijf laatstejaarsstudenten van de Antwerpse Modeacademie de kans om een eigen montuur te creëren. De vijf brillen zijn in een beperkte oplage verkrijgbaar. Maar ook voor andere types zonnebrillen, gewone brillen en horloges kan je terecht bij Komono in de Kammenstraat.

Kammenstraat 46, 2000 Antwerpen

Schoenen en meer bij Monar

Het verhaal van Monar begint in 1967 toen de ouders van Els en Tom een schoenenwinkel openden in Zwijndrecht. Vandaag is Monar met twee winkels en 2 eigen merken - Fiamme en Slaye - een vaste waarde in Antwerpen en daarbuiten. Ze hebben maar liefst 150 merken in schoenen en sneakers. Tijdens corona werd er in hun filiaal in de Everdijstraat ook een nieuwe bar ingericht, waar je na je zomeraankoop kan nagenieten met een lekker drankje & hapje.

Everdijstraat 35 | Lombardenvest 61/63 (2000 Antwerpen)

Haven Surf

Denk jij bij zomer aan surfplezier in het water? Dan moet je zeker eens langsgaan bij Haven in de Volksstraat. Deze ontmoetingsplaats voor surfers huist in het pand van de iconische Antwerpse videotheek Video Take-Out. Alles wat met surfen te maken heeft vind je hier, naast badpakken, schoonheidsproducten, badhanddoeken, boeken en tal van outdoor essentials. Zeker ook de moeite voor iedereen die liever vanop het strand kijkt naar de actie in het water.

Volkstraat 18, 2000 Antwerpen

Sienna Goodies

Het mantra van Sienna Goodies is ‘Positive mind, positive vibes, positive life’. Als dat niet zomers klinkt? In maar liefst drie winkels in Antwerpen kan je hun aanbod ontdekken. Je vindt er unieke en originele items die opvallen, betaalbaar en mooi zijn. In drie trefwoorden: Vrouwelijk, stoer en romantisch.

Lombardenvest 56 | Everdijstraat 41 | Kammenstraat 89