Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Zeg het met een gebaar: 9x romantische cadeautips

verschillende kleurrijke boeketjes bloemen bij elkaar in het paars, geel, oranje, roze en rood Elvire Van Ooteghem

Zeg het met een gebaar: 9x romantische cadeautips

Soms kom je woorden te kort om je hoeveelheid liefde voor een persoon te uiten. Verras je geliefde daarom met een tof geschenk dat zegt hoe graag je hen ziet. Maar wat moet je nu geven aan iemand zo speciaal? Om de keuze net iets makkelijker te maken, hieronder enkele romantische cadeautips voor that special someone.

Fleur je dag op

Een bloemetje krijgen maakt altijd je dag goed. Ze brengen letterlijk en figuurlijk kleur in huis. Passeer in Antwerpen in een van de leuke bloemen- en plantenwinkels. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Wilder. Hier vind je schitterende boeketten waar elke bloem zorgvuldig werd uitgekozen met de nodige aandacht voor duurzaamheid. Is de persoon waar je iets aan wil schenken eerder een echte plant parent? Spring eens binnen bij Plantwerp voor prachtige tropische planten, een echte aanwinst voor een groener interieur.

Een schitterend geschenk

Een mooi juweel laat een persoon helemaal schitteren. Een parelketting à la Bridgerton, een vintage ring of een stuk gemaakt met de nieuwste technologieën. Je vindt vast het perfecte sieraad bij een van deze top juweliers. Deze zaken dragen allemaal het Antwerp's Most Brilliant label, zo ben je er zeker van dat jouw cadeau van geweldige kwaliteit is.

Chocolade is ieders beste vriend

Een echte klassieker onder de Valentijnsgeschenken is natuurlijk chocolade. Dit donkerbruin goud doet iedere zoetebek watertanden. Of je nu een fan bent van witte, pure, melk of de nieuwe ruby chocolade, je vindt absoluut de allerbeste Belgische chocolade in Antwerpen. Trakteer je geliefde op een lekkernij van een van deze 5 Antwerpse adresjes (en vergeet jezelf niet).

Mag het iets gedurfder?

Geef je jouw partner liever eens een gewaagder cadeau dan bloemen of een pralinedoos? Doe haar (of hem)... lingerie cadeau! Van la fille d'O tot Marlies Dekkers: in een van deze 8 Antwerpse lingeriewinkels vind je gegarandeerd iets naar je goesting.

Persoonlijkheid in een flesje

Het perfecte geurtje is iets heel persoonlijks. Voor de een is het een boost van zelfvertrouwen, de ander draagt het als een extra accessoire. Je persoonlijkheid schemert altijd een beetje door bij de keuze van je parfum. Als je dan de juiste geur cadeau geeft, toon je dat je iemand door en door kent! Wil je eens iets anders schenken dan de klassieke merken? Ga voor een flesje van een van deze eigenzinnige parfumadresjes.

Liefde op papier

Zelf niet zo goed met woorden? Of weet je gewoon niet goed hoe je al je liefde moet omschrijven? Kies dan een lief, serieus of grappig kaartje uit dat precies zegt wat je bedoelt. Voor de schattigste kaartjes kan je altijd terecht bij Akotee. Ook The Other Shop en Stad Leest hebben een leuk aanbod van kaartjes, schaterlach gegarandeerd! Nu je hier toch bent, misschien vind je wel een leuk boek dat perfect bij je persoon past?

Laat je kleding spreken

De truien en t-shirts van Kleir zijn niet enkel typisch Antwerps, maar ook nog eens enorm leuk om te geven. Je vindt vast wel een gezegde dat op zijn of haar lijf geschreven is. Zo kan je samen een 'toerekedoen?' of iemand liefkozend 'apsjaar' noemen. Mag het wat chiquer? De mogelijkheden voor een prachtig kostuum zijn bij Café Costume eindeloos. Hier vind je het perfecte pak, helemaal op maat gemaakt!

Klinken op jullie connectie

Heb je te maken met een echte bierliefhebber? Of zoek je iets om samen te ontdekken? Beleef dan samen veel plezier met bier! Ontdek van dichtbij hoe een brouwerij werkt en word een échte kenner. Natuurlijk kan proeven dan niet ontbreken. Ga op zoek naar de beste biercafés en ontdek het bierlandschap met een toffe kroegentocht. Vergeet niet te trakteren!

Doe eens een ervaring cadeau

Samen leuke herinneringen maken, wat een topcadeau! Boek een VR-ervaring bij The Park Playground en reis samen met je vrienden naar een nieuwe virtuele wereld. Laat de overlever in je los in een apocalyptische wereld vol zombies of ga op zoek naar de verrader onder jullie in de Mol. Keuze genoeg tussen onvergetelijke VR-werelden. Plezier gegarandeerd!