Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Spetterende eindejaarsarrangementen

Spetterende eindejaarsarrangementen

Van kerstdiners tot heerlijke brunches en theater: verschillende Antwerpse restaurants, hotels, feestzalen en toeristische attracties bieden speciale formules aan tijdens de eindejaarsperiode. Kom samen met vrienden of familie en vier op jouw manier het perfecte eindejaar! Wacht niet te lang met reserveren voor deze populaire events.

Een verrukkelijke nieuwjaarsbrunch in Horta

Klink samen met vrienden en familie op het nieuwe jaar! Op 9 januari 2022 organiseert Horta een verrukkelijke nieuwjaarsbrunch. Geniet van heerlijke smaken in de monumentale Art Nouveau zaal. Start 2022 in stijl, met je geliefden aan je zij en een vol bordje voor je neus. Reserveer snel een plek voor een voormiddag vol plezier.

Oudjaar op het water met Loncin

Schip ahoy! Stap aan boord bij deze fenomenale oudejaarscruise op het luxueuze schip "Festina Lente". Loncin biedt op oudejaarsavond een gastronomisch diner aan op deze onvergetelijke locatie. Geniet van de lichtjes van de Schelde en klink om stipt 00u00 op het nieuwe jaar. De avond wordt ook vergezeld van een streepje muziek, voorzien door pianogenie Danny Wuyts en klasse percussionist Peter Van Woensel. Claim snel je plaats voor deze prachtige avond.

Tafelen in kerstsfeer bij Salons Magnus

Op kerstdag nodigt Magnus je graag uit voor een gezellig kerstdiner. Geniet 7 gangen lang van geweldige maaltijden, waaronder een heerlijk dessertenbuffet. Schuif met je familie aan tafel en maak er een fantastisch kerstfeest van. Het stijlvolle interieur zorgt alvast voor een sfeervolle locatie. Reserveer alvast je tafeltje voor dit uitgebreid feestelijk menu.

Een avondje lachen met de Winterrevue

Theater Elckerlyc ontvangt je dit jaar graag weer voor de Winterrevue! Humor, dans, muziek... Deze feel good show heeft het allemaal. Tijdens deze donkere winterdagen is een grote schaterlach meer dan welkom. Het thema van dit jaar? 'Made in Belgium', een show gevuld met nationale trots en gebracht door een topcast. Ga voor de full experience en boek een diner in het Winterrevue pop-up restaurant. Je voelt je net een echte ster!

Winterse vertellingen in het Rivierenhof

Er was eens... Een gezin in het park op een winterse decemberavond. Zak af naar het Rivierenhof op 11 december en luister naar spannende verhalen en sfeervolle liedjes. Extra gezellig? Het kasteel is voor de gelegenheid verlicht met kaarsjes. Trek je muts en sjaal alvast aan en schrijf je gezin in voor de knusse wintervertelling.

Veilig samen vieren

Blijf op de hoogte van de geldende coronamaatregelen om veilig eindejaar te vieren met je vrienden en familie. Voorlopig geldt er tot 15 december een sluitingsuur (23u) in de horeca. Ook moet je een CovidSafe-ticket voorleggen en een mondmasker dragen als je je verplaatst. In het theater heb je een CovidSafe-ticket nodig en is een mondmasker verplicht. Houdt er rekening mee dat de maatregelen voor de eindejaarsperiode kunnen wijzigen.