Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

De nieuwe totaalbelevingen van Studio 100

Kinderen genieten van het belevingsparcours Studio 100

De nieuwe totaalbelevingen van Studio 100

Wil jij ook eens deel uitmaken van een verhaal? Bezoek dan de nieuwe Studio 100 Story Studio in Antwerpen. Met deze innovatieve totaalbeleving stap je het verhaal letterlijk binnen. De ideale uitstap voor jong en oud.

Immersive voorstelling

Samen met CityCubes lanceert Studio 100 de allereerste immersive story. Een nieuw soort entertainment waarbij het publiek een deel van het verhaal wordt. Dit is een primeur voor België!

Om deze bijzondere ervaring te creëren, worden de allernieuwste projectie-technieken ingezet. De spectaculaire, levensgrote projecties brengen de verhalen tot leven. Via koptelefoons volg je mee met het luisterverhaal, wat de beleving nog sterker maakt.

Maya en het Honingfeest

Tijdens deze nieuwe avontuurlijke reis word je zo klein als een honingbij, net als Maya! Kruip in de wonderlijke wereld van insecten en ontdek hoe je lekkere honing maakt. Kan het nog leuker? Jazeker! Dans mee met Maya en haar vriendjes op het grote Honingfeest in de bijenkorf.

Maya wacht al op jullie!

Bestemming Atlantis

Ga mee op zoek naar de ruïnes van Atlantis alsof je er echt was. In dit spannende avontuur neemt archeologe Jane Clark je mee naar de verzonken stad Atlantis. Je gaat op zoek naar de verborgen mysteries van de legendarische stad diep in de Atlantische oceaan.

'Bestemming Atlantis' is een beleving voor het hele gezin met een mooie stemmencast met onder andere  Sven de Ridder en Peter Van de Velde.

Tijdelijke locatie

De Studio 100 Story Studio opent tijdelijk zijn deuren op de Antwerpse Meir. Je beleeft de voorstelling in kleine groepjes doorheen verschillende ruimtes.

De beleving verloopt 100% coronaproof volgens de vereiste maatregelen. Zo kan je op een veilige manier genieten.

Praktisch

  • Reserveer vooraf je tickets via de website en lees meer over de eerste immersive story in België.

  • Meir 57, 2000 Antwerpen