Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Shoppen in Antwerpen? Kom slim naar de solden

Shoppen in Antwerpen? Kom slim naar de solden

Antwerpen is een heerlijke stad om te shoppen, en dus ook heel populair. Kom je shoppen tijdens de solden? Gebruik dan een P&R aan de rand, neem het openbaar vervoer of een deelfiets. 

Park and Rides: stressvrij en goedkoop

Voor amper 1 euro per dag parkeer je je auto in een Park and Ride aan de rand van de stad. Vanaf daar zijn er makkelijke en snelle verbindingen via het openbaar vervoer of deelmobiliteit. Zo ben je vaak veel sneller en stressvrij in je favoriete boetiek. Zeker en vast de slimste keuze! Bekijk op slimnaarantwerpen.be alle info over park and rides en mobiliteit.

Veelzijdige modestad

Antwerpen is een echte modestad, met heel wat verschillende winkelstraten. Met een mix van haute couture, jonge opkomende designers, bekende retailers, gezellige boetieks en high-end juweliers vindt écht iedereen hier iets naar z’n zin. Ontdek alvast leuke adresjes en tips om je shoppingdag in Antwerpen goed te starten.

Om de verspreiding van het coronavirus in te dijken, mag je momenteel maximum met 2 volwassenen gaan winkelen. Houd zeker ook rekening met de andere geldende coronamaatregelen voor een heerlijk veilig en zorgeloos dagje shoppen.