Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Groep mensen spelen samen City Golf.

Antwerp Unplugged: verrassingsdag in Antwerpen

Corona-nieuws

Omdat cafés en restaurants momenteel enkel take-away mogen organiseren zijn de unplugged-boxen tijdelijk niet beschikbaar. We hopen je al warm te kunnen maken voor dit uniek concept en kunnen alvast niet wachten om jou te mogen verwelkomen.

Unplug jezelf en laat je verrassen in Antwerpen. Boek de Antwerp Unplugged-Box en kom naar Antwerpen zonder dat je weet wat je te wachten staat. Het enige wat je moet doen is op voorhand een keuze maken uit twee verschillende thema’s. Wij zorgen voor een heerlijke en veilige invulling van jouw dag. Klaar voor een zorgeloos avontuur? 

Geef het onverwachte een plek in je agenda

De Antwerp Unplugged-Box biedt heel wat voordelen. Wat is er leuker dan verrast worden? Bovendien heb je geen stress door een overvolle to-dolijst en vermijd je discussies over over wie waar naartoe wil of wie wat wil eten. Je komt gewoon naar Antwerpen en je ziet waar je uitkomt. Het enige dat je weet is dat je box uit vier onderdelen bestaat: een activiteit, een maaltijd, een tweede activiteit en een (lekkere) afsluiter. En je kan erop rekenen dat alles op een veilige manier wordt georganiseerd. Ben je klaar voor deze unieke en zorgeloze ervaring? 

Telkens het beste van Antwerpen

Je kan kiezen uit een actief of een chill pakket:

  • step-in = activiteiten waarbij enige lichaamsbeweging vereist is, je hoeft geen topsporter te zijn

  • chill-out = activiteiten waar weinig tot geen lichaamsbeweging vereist is, behalve de verplaatsing 

Op woensdagen en zondagen is er een aangepast aanbod voorzien voor mindervaliden.

Eén ding is zeker. Of je verrassingspakket nu een museumbezoek, een fietstocht of een boottocht bevat, we leiden je in ieder geval naar de mooiste plekken van Antwerpen. Tijdens je maaltijd en je afsluiter proef je van het beste dat Antwerpen te bieden heeft. Verwacht je aan Antwerpse specialiteiten, unieke locaties en topervaringen. Een box kost €49,50 per persoon (waarde €59,50 per persoon)

Laat je leiden

Kom op de afgesproken dag en tijdstip naar de locatie die je via mail ontvangt. Daar krijg je de box. Doe hem open en ontdek hoe je dag er uitziet. Vanaf nu is het genieten geblazen. Laat je leiden en doe in alle veiligheid de ene ontdekking na de andere. Oh, en deel gerust je ervaringen met #antwerpunplugged op social media. 

De samenstelling van de boxen wijzigt geregeld. Koop de box dus gerust nog eens en verras jezelf een tweede (of derde) keer of doe het cadeau aan vrienden of familie, er is geen risico op het weggeven van spoilers. Opgelet het aantal boxen per dag is beperkt, snel zijn is de boodschap.

Reserveer hier jouw verrassingsbox.