Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

#LikeMe wandeling

LikeMe brug stadspark Ketnet

#LikeMe wandeling

Fans van #LikeMe opgelet! Antwerpen is the place to be als je je volledig wil onderdompelen in deze populaire fictiereeks. Tijdens de gratis interactieve wandeling Walk #LikeMe volg je de hoofdpersonages door de stad op zoek naar de meest iconische plekken van de reeks. En in de Smile #LikeMe expo in de Stadsfeestzaal ontdek je de leukste decors. Neem je smartphone en je vrienden of familie mee, want dit is fun voor iedereen. 

Wandel langs de iconische plekken van #LikeMe

Nog op zoek naar een leuke daguitstap deze zomer? Zoek niet verder. Een wandeling door Antwerpen is altijd de moeite en zeker als je onderweg bekende locaties tegenkomt uit #LikeMe. Het pittoreske Conscienceplein, de Voetgangerstunnel en de mooie brug in het Stadspark zijn maar enkele van de hoogtepunten van de wandeling van 7 kilometer. Op elke locatie kan je een QR-code scannen en de videoclip herbekijken die daar gedraaid werd. Zing en dans vooral hard mee en neem naar hartenlust selfies. Post ze met vermelding Walk #LikeMe en wie weet krijgt je foto een repost op de Facebook- of Instagrampagina.

Je gratis plan met de wandelroute haal je op bij een van de bezoekerscentra van Visit Antwerpen of op de expo Smile #LikeMe in de Stadsfeestzaal of raadpleeg je via deze link.

Expo Smile #LikeMe

Een van de locaties van de wandeling is de prachtige Stadsfeestzaal op de Meir. Op de eerste verdieping vind je de belevingsexpo Smile #LikeMe. Neem de roltrappen naar boven en stap binnen in de wereld van Caro en haar vrienden. Je ontdekt de leukste decors uit de reeks en kan er zelf volop bekende scènes naspelen. Hou je smartphone in de buurt want ook hier heb je heel wat mogelijkheden om leuke en grappige foto’s te maken, samen met je vrienden of familie. 

Vermijd wachttijden, bestel hier je tickets voor de expo

Dat je volop #LikeMe kan beleven in Antwerpen is te danken aan de steun van district Antwerpen. Veel plezier! 

Bord LikeMe All Signs
Bord LikeMe All Signs
LikeMe Stadsfeestzaal Ketnet