Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Vier mee met PAKT

Blik op de PAKT locatie van buitenaf Joris Casaer

Vier mee met PAKT

Al vijf jaar is PAKT dé duurzame hub voor creatieve ondernemers en innovatieve stadsboeren. Het is dan ook de perfecte plek om te genieten van lokaal ondernemerschap. Reden genoeg om te vieren dus! Feest jij mee op 18 en 19 september?

Feestweekend

Op zaterdag en zondag kan je doorlopend vanaf 10u gezellig komen meevieren op het groene binnenplein. Wat mag je verwachten? Een tof boerenkraam, een speeltuin, een lekker ijsjeskraam van Racine of verrukkelijke cocktails van The Drunken Horse truck. Verder zijn er nog tal van super leuke activiteiten zoals een rondleiding op de dakboerderij, een tour en tasting in de koffiebranderij of je kan heerlijk tafelen op 't dak! Opgelet, de inschrijvingen zijn beperkt dus wees er snel bij! Ontdek het volledige programma op de website van PAKT, er zit zeker wel iets leuks tussen voor jou.

terras van koffiebar en -branderij Caffènation Victoriano Moreno
Daktuinen van PAKT Jonathan Ramael

Wat is PAKT?

PAKT ligt net naast het bruisende Groene Kwartier. Het is een oude industriële site, helemaal omgebouwd tot een creatieve en duurzame hub. Tal van ondernemers hebben zich in de pakhuizen gevestigd. De site is ook enorm duurzaam. Wist je dat de hitte van de pizzaovens beneden gebruikt wordt om de kantoren op de bovenverdieping te verwarmen? Zelfs The Jane komt groenten plukken in de tuinen van PAKT! Alles en iedereen werkt samen in deze rustige, groene oase. Trouwens, wist je dat je op de prachtige daktuinen zelfs kan overnachten? Je slaapt in een dakhuisje in een prachtige omgeving. Heerlijk wakker worden met een mooi uitzicht!

Praktische info op een rijtje

  • 18 en 19 september 2021

  • Activiteiten en feestelijkheden doorlopend vanaf 10u

  • Regine Beerplein 1, 2018 Antwerpen