Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Smaakmeesters Deluxe arrangement 8: Eilandje

Vernieuwend, hip en bakken eigenheid... Dat is het Eilandje én dit arrangement. Helemaal bovenaan het Mas verrast Zilte*** met een combinatie van traditie en vernieuwende smaken én een spectaculair uitzicht. Deel apero’s en gerechtjes bij het verfrissende concept van Bistrot L’Îlot of laat je overdonderen door de multiculturele smaakcombinaties bij Pazzo. 

Chef Viki Geunes van 't Zilte Jonathan Ramael

In Zilte staat een pure en unieke totaalbeleving centraal. Chef Viki Geunes bereidt culinaire creaties met aandacht voor de essentie die al uw zintuigen prikkelt. Dit alles wordt gedragen door een karaktervol team met kennis van zaken en gastvrijheid op de eerste plaats.

De comfortabele setting met haar wijds uitzicht over de skyline van Antwerpen en warme atmosfeer begeleiden uw culinaire reis in een uniek decor met heritage en vernieuwing als leidraad. Chef Viki Geunes, gastvrouw Viviane Plaquet en hun team verwelkomen u op ongekende meter hoogte voor een unieke gastronomische ervaring.

Bekroning: 3 MICHELIN sterren
Hanzestedenplaats 5, 2000 Antwerpen

Chef Sander de Saegher van Bistro L'illot Jonathan Ramael

Sharing is caring! Met Bistrot L’îlot openen Sander en Valentine een bistro waar je aangemoedigd wordt je eten te delen met je tafelgenoten. Op de kaart staan apero’s en verschillende kleine gerechtjes, die je kan bestellen als voor- of hoofdgerecht. Je vindt deze nieuwe hotspot – zoals de naam doet vermoeden – op het Antwerpse Eilandje. Het interieur heeft iets weg van een Parijse bistro: charmant ingericht met ronde tafeltjes en houten stoelen. Dat is niet helemaal toevallig, want de oprichters droomden zelf van een plek met het karakter van de Lichtstad. Met Bistrot L’îlot maken ze nu als echte autodidacten en zonder horeca-opleiding hun droom waar.

Bekroning: MICHELIN bordje (kwaliteitsvolle keuken)
Kribbestraat 15, 2000 Antwerpen

Chef Ingrid Neven van restaurant Pazzo Jonathan Ramael

Chef Ingrid Neven en haar team combineren de beste culinaire invloeden uit de hele wereld. Franse, Italiaanse en Japanse smaken worden moeiteloos met elkaar gecombineerd. Restaurant Pazzo is innovatief, zonder de traditie te negeren en zonder ingewikkelde hoogstandjes. Maar wel met eersteklas ingrediënten die barsten van smaak. Bij een wereldkeuken hoort een uitgebreide wijnkaart, met een selectie van over de hele aardbol. Pazzo is een wijnrestaurant, een plaats waar eten en wijn harmonieus samengaan.

Bekroning: MICHELIN bordje (kwaliteitsvolle keuken)
Oudeleeuwenrui 12, 2000 Antwerpen                                 

Praktisch

 • Wat zit er in dit arrangement? Een tongstrelend driegangenmenuaperitief én dessert met koffie. Elk gang wordt geserveerd in een andere zaak. 1 glaasje aperitief, 1 glaasje wijn, 1 koffie en een onbeperkt aantal frisdranken en water zijn inbegrepen in de prijs.

 • De chefs bieden een vast menu aan. Het is niet mogelijk om een vegetarisch optie te selecteren of allergieën en andere voorkeuren door te geven.

 • Uren gangen:
  12u00 Aanvang/Apero in restaurant 1
  12u30 Gang 1 in restaurant 1
  13u45 Gang 2 in restaurant 2
  15u00 Gang 3 en dessert en koffie in restaurant 3
  16u30 Einde

 • Prijs:  €185, 00 per persoon

 • Je kan met max. 2 personen reserveren. De tafels worden per twee gedekt. Je kan ter plekke kiezen naast wie je plaatsneemt.

Bestel je tickets

Wacht niet langer. Bestel nu je tickets voor het arrangement Eilandje.

Contact

Vragen over het aanbod of je reservatie? Mail naar detailhandel.horeca@antwerpen.be.

Nog meer Smaakmeesters Deluxe arrangementen

Nog wat verder kijken tussen al dat lekkers? Bekijk de andere Smaakmeesters Deluxe arrangementen:

Of ga terug naar het volledige programmaoverzicht van Smaakmeesters Deluxe.