Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Smaakmeesters Deluxe Arrangement 6: KMSKA

Verfijnde à la carte menu’s bij Kommilfoo*, spannende rock-’n-roll recepten bij Lewis en goochelarij met seizoensgebonden producten bij l’Epicerie du Cirque... In het artistieke Zuid toveren de chefs meesterwerkjes op je bord.

Chef Olivier De Vinck van restaurant Kommilfoo Jonathan Ramael

Chef Olivier De Vinck groeide op aan het Antwerpse Zuid en was oorspronkelijk niet voorbestemd om een restaurant te openen. Om zijn studies te betalen werkte hij vaak in restaurants en zo groeide zijn liefde voor het koken. Hij kwam in contact met topchef Eddie Van Maele en volgde 5 jaar cursussen bij hem. Daarna deed hij stages in diverse toprestaurants in het buitenland (vooral Spanje) om de nieuwste kooktechnieken aan te leren. Hij begon in 1998 met Kommilfoo. Een trendy restaurant in hartje Antwerpen waar hij ‘verrast met verschillende structuren en de bewerking van zijn garnituren’, aldus de MICHELIN gids die Kommilfoo ook beloonde met een MICHELIN ster.  

Vlaamsekaai 17, 2000 Antwerpen
Bekroning: MICHELIN ster

Chef Thomas Snijders van Lewis Jonathan Ramael

Samen met een interieurarchitect werd een rendez-vous hotel omgetoverd tot een rock-‘n-roll restaurant. De rode neon verlichting in het interieur geeft een knipoog naar het verleden van het voormalige rendez-vous hotel, en zorgt voor een romantische ondertoon. Chef Thomas Snijders heeft een knack voor eenvoudige maar precies gedefinieerde smaken. Hij toont dat met een breed en ongecompliceerd oeuvre. Rauw rood loof naast braambessen tot een mild zoetzure saus verwerkt combineert hij verrassend met perfect gegaarde tarbot. Met zijn ‘tompussy’ van banaan krijgt hij iedereen even stil.

Schildersstraat 25, 2000 Antwerpen
Bekroning: MICHELIN bordje (kwaliteitsvolle keuken)

Chef Dennis Broeckx van L'épicerie du cirque Jonathan Ramael

Under the Palm Trees of L’Epicerie du Cirque staat voor hedendaagse Vlaamse keuken en trekt resoluut de kaart van streek- en seizoensgebonden producten. Chef Dennis en zijn team werken met producten van Belgische ambachtsmensen, en gaan zo voor oprechte en eenvoudige gerechten. Met signatuur van Dennis en geïnspireerd op wat de Vlaamse velden ons te bieden hebben. Geniet dus van lokale producten met precisie bereid en geserveerd in een hedendaags kader.

Volkstraat 13, 2000 Antwerpen
Bekroning: MICHELIN bordje (kwaliteitsvolle keuken)

Praktisch

 • Wat zit er in dit arrangement? Een tongstrelend driegangenmenuaperitief én dessert met koffie. Elk gang wordt geserveerd in een andere zaak. 1 glaasje aperitief, 1 glaasje wijn, 1 koffie en een onbeperkt aantal frisdranken en water zijn inbegrepen in de prijs.

 • De chefs bieden een vast menu aan. Het is niet mogelijk om een vegetarisch optie te selecteren of allergieën en andere voorkeuren door te geven.

 • Uren gangen:
  12u00 Aanvang/Apero in restaurant 1
  12u30 Gang 1 in restaurant 1
  13u45 Gang 2 in restaurant 2
  15u00 Gang 3 en dessert en koffie in restaurant 3
  16u30 Einde

 • Prijs:  €165, 00 per persoon

 • Je kan met max. 2 personen reserveren. De tafels worden per twee gedekt. Je kan ter plekke kiezen naast wie je plaatsneemt.

Bestel je tickets

Wacht niet langer. Bestel nu je tickets voor het arrangement KMSKA.

Contact

Vragen over het aanbod of je reservatie? Mail naar detailhandel.horeca@antwerpen.be.

Nog meer Smaakmeesters Deluxe arrangementen

Nog wat verder kijken tussen al dat lekkers? Bekijk de andere Smaakmeesters Deluxe arrangementen:

Of ga terug naar het volledige programmaoverzicht van Smaakmeesters Deluxe.