Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Smaakmeesters Deluxe Arrangement 5: Kathedraal

Van topkwaliteit bij Nathan*, Japanse eigenzinnigheid bij DIM Dining tot intrigerende wijnen bij InVINcible… In de schaduw van de kathedraal zullen deze drie toprestaurants je zintuigen gegarandeerd verrassen. Puur genot gegarandeerd.

Chef van restaurant Nathan Jonathan Ramael

Welkom bij Restaurant Nathan, met één Michelinster sinds 2019, voor een culinaire lunch of diner met (h)eerlijke seizoensgebonden producten. Chef Nathan Van Echelpoel werkt graag met herkenbare smaken in een moderne Franse-Belgische keuken, met Aziatische invloeden. Met producten van de beste kwaliteit wil hij alle zintuigen verrassen. Voor zijn partner Eva Van de Peer, gastvrouw en sommelier, staat de beleving van de gast centraal.

Lange Koepoortstraat 13, 2000 Antwerpen
Bekroning: 1 MICHELIN ster

Chef Simon Van Dun van Dim Dining Jonathan Ramael

Eigenzinnig genieten, alsof u in Japan bent, maar toch in Antwerpen. DIM Dining is een modern en traditioneel, Aziatisch en tegelijkertijd westers geïnspireerd restaurant. Het team neemt u mee naar een wereld van Aziatisch culinaire invloeden, gecombineerd met eigenzinnigheid doorheen de seizoensgebonden gerechten die worden geserveerd. Ze gebruiken producten uit Japan die vaak niet te verkrijgen zijn in ons eigen land. Zo is een bezoek aan DIM voor vele gasten een ware ontdekkingsreis. Sake geeft een aparte, unieke ondersteuning aan hun pure gerechten.

Vrijdagmarkt 7, 2000 Antwerpen
Bekroning: MICHELIN bordje (kwaliteitsvolle keuken)

Gerecht van restaurant InVINcible Restaurant InVINcible

 Gastheer, chef, sommelier en barista Kenny Burssens is met zijn gastro-bistro hipper dan ooit. Heeft het te maken met de gezellige eettoog van waarachter je de keuken in actie kan zien? Of zijn het de ongecompliceerde maar uiterst smakelijke gerechten en de intrigerende wijnen (en soms bieren) die Burssens voorzet?

Haarstraat 9, 2000 Antwerpen

Bekroning: Bib Gourmand (beste prijs-kwaliteitsverhouding)

Praktisch

 • Wat zit er in dit arrangement? Een tongstrelend driegangenmenuaperitief én dessert met koffie. Elk gang wordt geserveerd in een andere zaak. 1 glaasje aperitief, 1 glaasje wijn, 1 koffie en een onbeperkt aantal frisdranken en water zijn inbegrepen in de prijs.

 • De chefs bieden een vast menu aan. Het is niet mogelijk om een vegetarisch optie te selecteren of allergieën en andere voorkeuren door te geven.

 • Uren gangen:
  12u00 Aanvang/Apero in restaurant 1
  12u30 Gang 1 in restaurant 1
  13u45 Gang 2 in restaurant 2
  15u00 Gang 3 en dessert en koffie in restaurant 3
  16u30 Einde

 • Prijs:  €165, 00 per persoon

 • Je kan met max. 2 personen reserveren. De tafels worden per twee gedekt. Je kan ter plekke kiezen naast wie je plaatsneemt.

Bestel je tickets

Wacht niet langer. Bestel nu je tickets voor het arrangement Kathedraal.

Contact

Vragen over het aanbod of je reservatie? Mail naar detailhandel.horeca@antwerpen.be.

Nog meer Smaakmeesters Deluxe arrangementen

Nog wat verder kijken tussen al dat lekkers? Bekijk de andere Smaakmeesters Deluxe arrangementen:

Of ga terug naar het volledige programmaoverzicht van Smaakmeesters Deluxe.