Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Smaakmeesters Deluxe Arrangement 4: PAKT

Op de bruisende Pakt-site serveren The Jane** en August je verfijnde meesterwerken met heerlijke seizoens ingrediënten, sommige zelfs rechtstreeks van de daktuin van Pakt. Voor vleesliefhebbers is de Butcher’s Cave een hemel op aarde.  

Chef Pieter Starmans van August Jonathan Ramael

Restaurant August is samengesteld en bedacht door de bekende chef-kok Nick Bril van het naburige sterrenrestaurant The Jane. Nick heeft zichzelf uitgedaagd om verder te gaan dan zijn kenmerkende stijl en heeft een à-la-cartemenu geïnspireerd op de wereld. Van ontbijt tot diner vinden zowel hotelgasten als buurtbewoners toegankelijke maar creatieve gerechten op de menukaart. Het keukenteam gebruikt verse en lokale ingrediënten, waarvan een deel is geteeld op het dak van PAKT.

Jules Bordetstraat 5, 2018 Antwerpen
Bekroning: MICHELIN bordje (kwaliteitsvolle keuken)

Chef Nick Bril van The Jane Jonathan Ramael

The Jane opende voor het eerst zijn deuren in 2014 en biedt sindsdien een unieke combinatie van eersteklasgastronomie die toegankelijk is gemaakt voor een breed publiek. Het restaurant is gevestigd in de voormalige kapel van het Militair Hospitaal. Piet Boon zorgde voor de inrichting van het restaurant en zorgde ervoor dat The Jane een echt pareltje werd. Er is een uitgebreide wijnkaart met zowel nieuwe biologische wijnen als golden oldies van gerenommeerde wijndomeinen.

Paradeplein 1, 2018 Antwerpen
Bekroning: 2 MICHELIN sterren

Interieur van the Butcher's Cave Buther's Cave

In de Butcher’s Cave kan je terecht voor een heerlijke lunch. Op de menu staan lekkere gegrilde buns gevuld met ambachtelijke charcuterie specialiteiten van de Butcher’s Store, een goedlachse rock-‘n-roll slagerij in de Antwerpse stadsbrouwerij. Ontdek de Butchers Cave in de kelder onder de Butcher’s Store Antwerp City Brewery.

Boomgaardstraat 1/3 (kelder), 2018 Antwerpen

Praktisch

 • Wat zit er in dit arrangement? Een tongstrelend driegangenmenuaperitief én dessert met koffie. Elk gang wordt geserveerd in een andere zaak. 1 glaasje aperitief, 1 glaasje wijn, 1 koffie en een onbeperkt aantal frisdranken en water zijn inbegrepen in de prijs.

 • De chefs bieden een vast menu aan. Het is niet mogelijk om een vegetarisch optie te selecteren of allergieën en andere voorkeuren door te geven.

 • Uren gangen:
  12u00 Aanvang/Apero in restaurant 1
  12u30 Gang 1 in restaurant 1
  13u45 Gang 2 in restaurant 2
  15u00 Gang 3 en dessert en koffie in restaurant 3
  16u30 Einde

 • Prijs:  €185, 00 per persoon

 • Je kan met max. 2 personen reserveren. De tafels worden per twee gedekt. Je kan ter plekke kiezen naast wie je plaatsneemt.

Bestel je tickets

Wacht niet langer. Bestel nu je tickets voor het arrangement Pakt.

Contact

Vragen over het aanbod of je reservatie? Mail naar detailhandel.horeca@antwerpen.be.

Nog meer Smaakmeesters Deluxe arrangementen

Nog wat verder kijken tussen al dat lekkers? Bekijk de andere Smaakmeesters Deluxe arrangementen:

Of ga terug naar het volledige programmaoverzicht van Smaakmeesters Deluxe.