Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Smaakmeesters Deluxe Arrangement 2: Carolus Borromeus

Even indrukwekkend als de befaamde Carolus Borromeus kerk zijn de kookkunsten van de deze drie fotogenieke restaurants. Verwacht je aan culinaire finesse met een Franse toets. Het ideale arrangement voor een romantische avondje uit. 

Chef Tim Meuleneire van restaurant Franq Jonathan Ramael

Alleen het beste is goed genoeg. Dat blijkt wel uit de MICHELIN ster die restaurant FRANQ ontving. Het is de perfecte plaats om mooie herinneringen te maken en te genieten van eerlijke en pure gerechten op het hoogste niveau, met een laagdrempelig karakter. Ze serveren culinaire meesterwerkjes uit de Frans-Belgische keuken, aangevuld met internationale accenten.

Bekroning: MICHELIN ster
Adres: Kipdorp 10/12, 2000 Antwerpen

Chef Koen Lenaert van Nage Jonathan Ramael

Ook bij Nage geniet je van de hedendaagse Franse keuken. De focus ligt op kwalitatieve eenvoud, met producten die voor zich spreken. De wijnkaart bevat vooral natuurlijke wijnen. Nage staat voor betaalbare luxe in een informele bistro-setting. Chef Koen deed stages bij gerenommeerde (sterren-)restaurants en gastvrouw Niki onthaalt alle gasten warm en met oog voor detail. Met Nage realiseren ze samen hun droom en vertalen ze hun eigenzinnige kijk op keuken en restaurantervaring.

Reyndersstraat 17, 2000 Antwerpen

Chef Jöran De Backer van Sir Anthony Van Dyck Jonathan Ramael

Sir Anthony Van Dijck is bekend om zijn authentieke keuken met seizoengebonden ingrediënten. Het restaurant is ondergebracht in een bijzonder pand, gelegen in de historische Vlaeykensgang (anno 1557), dat met veel aandacht voor details werd gerestaureerd door de bekende antiquair Axel Vervoordt. Zodra je de eeuwenoude Vlaeykensgang binnenwandelt, waan je je in ververvlogen tijden. Culinaire finesse in een romantische sfeer dus.

Oude Koornmarkt 16, 2000 Antwerpen

Praktisch

 • Wat zit er in dit arrangement? Een tongstrelend driegangenmenuaperitief én dessert met koffie. Elk gang wordt geserveerd in een andere zaak. 1 glaasje aperitief, 1 glaasje wijn, 1 koffie en een onbeperkt aantal frisdranken en water zijn inbegrepen in de prijs.

 • De chefs bieden een vast menu aan. Het is niet mogelijk om een vegetarisch optie te selecteren of allergieën en andere voorkeuren door te geven.

 • Uren gangen:
  12u00 Aanvang/Apero in restaurant 1
  12u30 Gang 1 in restaurant 1
  13u45 Gang 2 in restaurant 2
  15u00 Gang 3 en dessert en koffie in restaurant 3
  16u30 Einde

 • Prijs:  €165, 00 per persoon

 • Je kan met max. 2 personen reserveren. De tafels worden per 2 gedekt. Je kan ter plekke kiezen naast wie je plaatsneemt.

Contact

Vragen over het aanbod of je reservatie? Mail naar detailhandel.horeca@antwerpen.be.

Nog meer Smaakmeesters Deluxe arrangementen

Nog wat verder kijken tussen al dat lekkers? Bekijk de andere Smaakmeesters Deluxe arrangementen:

Of ga terug naar het volledige programmaoverzicht van Smaakmeesters Deluxe.