Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Chef van restaurant Black Smoke

Black Smoke

Black Smoke brengt serious BBQ naar het hart van Antwerpen. In de bar, het BBQ-restaurant en de rooftop bar met schitterend uitzicht draait het om één ding: ambacht.

Suggestie

€22.00

Smoked duroc pork belly: op eikenhout gerookt buikspek, gegrild en gelakt, crème van gepofte knolselder, in zoet-zuur opgelegde knolselder, bruine jus met rode biet en een crumble van balsamico en zwarte truffel.

Proevertje

€8.00

Smoked duroc pork belly: op eikenhout gerookt buikspek, gegrild en gelakt, crème van gepofte knolselder, in zoet-zuur opgelegde knolselder, bruine jus met rode biet en een crumble van balsamico en zwarte truffel.

Praktische informatie

Boomgaardstraat 1
03 230 75 73
Openingsuren: zaterdag 15:00 - 01:00 | zondag 12:00 - 01:00
http://www.blacksmoke.be