Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Smaakmeesters Deluxe Arrangement 1: De Koninck

Van Belgische klassiekers tot kruidige Midden-Oosterse smaken en geuren. In de hippe Harmoniebuurt, waar zich ook brouwerij De Koninck bevindt, maak je een culinaire wereldreis waarvan je de herinneringen nog lang zal koesteren.

Chef Bert-Jan Michielsen van The Butcher's Son Jonathan Ramael

Chef-kok Bert Jan Michielsen en sommelier Luc Dickens hebben sinds 2016 in Stadsbrouwerij De Koninck hun eigen restaurant: The Butcher’s Son. Bert Jan en Luc zijn al járen vrienden. Vijftien jaar geleden leerden ze elkaar kennen bij sterrenrestaurant De Schone van Boskoop. Luc was er maître-sommelier en Bert Jan souschef. Wat ze nooit hadden durven dromen, gebeurde in 2017. Een Michelinster in de gids van 2018. Ondanks deze ster willen ze trouw blijven aan hun concept. Je zal bij hen steeds terecht kunnen voor een heerlijke videe of een entrecôte met frietjes en béarnaise mét een bolleke.

Boomgaardstraat 1, 2018 Antwerpen
Bekroning: MICHELIN ster

Chef Matthias Jacobs van Black Smoke

Let’s turn up the heat! Black Smoke brengt serious BBQ naar het hart van Antwerpen en biedt een bar, een BBQ-restaurant én een rooftop bar waar alles draait om één ding: ambacht. Black Smoke mixt American BBQ traditions met lokale invloeden voor een rock-yoursocks-off BBQ-ervaring. De pitmasters temmen de vurige vlammen in hun hell’s kitchen waar yankee-style ‘low & slow’ BBQ-gerechten op houtgestookte smokers en ‘hot & fast’ grill classics op de unieke Argentijnse parrilla grill bereid worden. Belgium’s Best Bartenders switchen in de Black Smoke Bar zonder schroom tussen het shaken van award-winning cocktails en het tappen van ultra-locally-crafted beers direct uit de kelders.

Boomgaardstraat 1, 2018 Antwerpen
Bekroning: MICHELIN bordje (kwaliteitsvolle keuken)

Chef Thomas Swetners van Bokertov Jonathan Ramael

Tel Aviv is kleurrijk, modern en kosmopolitisch, een stad vol contrasten, geuren en smaken. Het is een levendige smeltkroes van culturen, religies en heerlijke culinaire tradities. Die sfeer en het heerlijk Israeli streetfood brengt Boker Tov naar Antwerpen. Na de opening van twee restaurants, laat Boker Tov Antwerpen op een nieuwe manier van het bruisende Tel Aviv proeven. LAILA by Boker Tov is een rooftopbar waar liefhebbers van de betere food and drinks terecht kunnen voor apero, dinner and dance. Elke donderdag en vrijdag is het dakterras van LAILA dé hotspot voor uitgaand Antwerpen. De rest van de week is LAILA gereserveerd voor private events. Lori Dardikman en Tom Sas brengen met Boker Tov en LAILA by Boker Tov de buzz van Tel Aviv naar Antwerpen.

Mechelsesteenweg 180, 2018 Antwerpen

Praktisch

 • Wat zit er in dit arrangement? Een tongstrelend driegangenmenuaperitief én dessert met koffie. Elk gang wordt geserveerd in een andere zaak. 1 glaasje aperitief, 1 glaasje wijn, 1 koffie en een onbeperkt aantal frisdranken en water zijn inbegrepen in de prijs.

 • De chefs bieden een vast menu aan. Het is niet mogelijk om een vegetarisch optie te selecteren of allergieën en andere voorkeuren door te geven.

 • Uren gangen:
  12u00 Aanvang/Apero in restaurant 1
  12u30 Gang 1 in restaurant 1
  13u45 Gang 2 in restaurant 2
  15u00 Gang 3 en dessert en koffie in restaurant 3
  16u30 Einde

 • Prijs:  €165, 00 per persoon

 • Je kan met max. 2 personen reserveren. De tafels worden per 2 gedekt. Je kan ter plekke kiezen naast wie je plaatsneemt.

Bestel je tickets

Wacht niet langer. Bestel nu je tickets voor het arrangement De Koninck.

Contact

Vragen over het aanbod of je reservatie? Mail naar detailhandel.horeca@antwerpen.be.

Nog meer Smaakmeesters Deluxe arrangementen

Nog wat verder kijken tussen al dat lekkers? Bekijk de andere Smaakmeesters Deluxe arrangementen:

Of ga terug naar het volledige programmaoverzicht van Smaakmeesters Deluxe.