Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Gerecht van Zilte © 2016, Adriaan Van Looy All Rights Reserved

Smaakmeesters Deluxe

Smaakmeesters, hét culinaire festival in Antwerpen, heeft dit jaar een heel exclusief aanbod: Smaakmeesters Deluxe. Op 3 oktober verrassen de Antwerpse topchefs je met een heerlijk driegangenmenu. Elke gang wordt in een andere zaak geserveerd. Op één namiddag proef je zo van het talent van 3 gastronomische sterren- en topzaken. Mis deze unieke culinaire ervaring niet en boek je tafel!

Uniek event voor culinaire genieters

Ben jij een echte foodie? Of droom je al lang van een bezoek aan een sterrenrestaurant? Dan is Smaakmeesters Deluxe zéker iets voor jou. De topchefs in Antwerpen staan klaar om jou te ontvangen voor de eerste editie van dit exclusieve event. 

Het concept? 3 gastronomische toprestaurants, waarvan minstens één met een of meerdere Michelinsterren, verwennen je met een verrassingsmenu. Omdat er zoveel gastronomisch talent is in Antwerpen kies je uit 9 Smaakmeesters Deluxe arrangementen met telkens drie andere hoogwaardige restaurants.

De chefs verrassen je tegen een scherpe prijs met een tongstrelend driegangenmenu, aperitief én dessert en koffie. Elke gang krijg je geserveerd in een andere zaak. Op één namiddag krijg je dus de kans om het talent van drie gastronomische topzaken te proeven, terwijl je je te voet van het ene restaurant naar het andere verplaatst. Het menu blijft een geheim, maar dat het verfijnd, overheerlijk en meesterlijk zal zijn staat vast.

Kies uit 9 gastronomische arrangementen

Dineren in de schaduw van de Kathedraal of toch eerder in het hippe Pakt? Maak je keuze uit een van de 9 Smaakmeesters Deluxe arrangementen. Elk arrangement bestaat uit 3 gastronomische restaurants waarvan telkens één restaurant met een of meerdere Michelinsterren (aangeduid met *). Klik door op de arrangementen om meer te ontdekken.

Praktisch

 • Zondag 3 oktober

 • Uurrooster gangen:
  12u00 Aanvang / Apero in restaurant 1
  12u30 Gang 1 in restaurant 1
  13u45 Gang 2 in restaurant 2
  15u00 Gang 3 en dessert en koffie in restaurant 3
  16u30 Einde

 • Wat zit er in elk arrangement? Een tongstrelend driegangenmenuaperitief én dessert met koffie. 1 aperitief, 1 glas wijn, 1 koffie en een onbeperkt aantal frisdranken en water zijn inbegrepen in de prijs.

 • De chefs bieden een vast menu aan. Het is niet mogelijk om een vegetarisch optie te selecteren of allergieën en andere voorkeuren door te geven.

 • Elk gang wordt geserveerd in een andere zaak. Je wordt begeleid van restaurant naar restaurant. Zo kan je volledig relaxed genieten van de kookkunsten van de meesterchefs.

 • De prijs bedraagt € 165,00 per persoon, te betalen bij reservatie. Voor de gastronomische arrangementen Eilandje en PAKT bedraagt de prijs € 185,00 per persoon.

 • Je kan max. met 2 personen reserveren. De tafels worden per 2 gedekt. Je kan ter plekke kiezen naast wie je plaatsneemt.

 • Het aantal plaatsen is beperkt. Wees er dus snel bij!

Bestel je tickets

Mis dit exclusieve culinaire event niet en reserveer nu je tickets voor één van de arrangementen van Smaakmeesters Deluxe.

Contact

Vragen over het aanbod of je reservatie? Mail naar detailhandel.horeca@antwerpen.be.

Partners

Met dank aan Resengo, Sligro en Moët & Chandon.