Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

2 mensen klinken Jonathan Ramael

Smaakmeesters 2021: een culinair feest!

Smaakmeesters is hét culinair festival in Antwerpen waar horecazaken je laten proeven van hun gastronomisch vakmanschap. Van verfijnde, tongstrelende bereidingen tot cocktails, koffies of het perfecte dessert. De Antwerpse Smaakmeesters laten je van 1 t.e.m. 3 oktober 2021 genieten van hun culinaire meesterschap.

Zoveel te proeven

Tijdens de zevende -coronaproof- editie van dit festival laten Antwerpse horecazaken je proeven van hun zalige ‘Smaakmeesterssuggesties’. Van familierestaurants waar het vak van generatie op generatie wordt doorgegeven tot haute cuisine met een ster of innovatie foodconcepten… De Antwerpse Smaakmeesters verwennen je tijdens dit culinaire festival met hun heerlijke bereidingen.

Nog veel meer op het programma

In heel de binnenstad zijn er ook tal van leuke, culinaire activiteiten gepland. Zo kan je bijvoorbeeld deelnemen aan kookdemonstraties op de Groenplaats of een van de culinaire wandelingen volgen. Zet 1, 2 en 3 oktober dus met stip in je agenda, want Smaakmeesters is een culinair feest dat je niet mag missen! Binnenkort volgt meer info over het programma.

Smaakmeesters Deluxe: gastronomisch verrassingsmenu

Dit jaar is er een exclusief én gloednieuw aanbod: Smaakmeesters Deluxe. Wandel op zondag 3 oktober langs 3 Antwerpse toprestaurants, waarvan telkens één sterrenzaak, en laat je verrassen met een tongstrelend driegangenmenu. Lees er meer over in dit artikel en boek nu je tickets.