Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Woensdag is filmdag in Cinema Rix

meisje in het bos zussen

Woensdag is filmdag in Cinema Rix

Elke woensdag programmeert de gezelligste filmzaal van ’t stad een film voor het hele gezin. En echt waar, het is nergens beter, leuker en gezelliger naar de film gaan dan in deze laagdrempelige buurtcinema.

Voor elk wat wils

Op woensdagnamiddagen programmeert Cinema Rix een toffe kinder-of familiefilm. Op woensdagavond zijn alle filmliefhebbers welkom en op dinsdag programmeert Filmmagie al 75 jaar de betere film voor cinefielen. Een ticket kost 5 euro per persoon.

 Een greep uit de straffe programmatie

Zussen (6+)
Familiefilm

Vega is 9 en gaat samen met papa en haar kleine wildebras-zusje Billie op trektocht door de wildernis. Een zalige tocht vol heerlijke momenten. Tot papa in een rotsspleet komt vast te zitten en zijn enkel bezeert. De zussen moeten op zoek naar hulp. Bang en ongerust gaan ze het woud in.

Bad Boys For Life
Adil El Arbi & Bilall Fallah

Terwijl Mike Lowrey in een midlifecrisis zit, is Marcus Burnett opgeklommen tot politie-inspecteur. De twee herenigen zich wanneer ze ontdekken dat een Albanese huurmoordenaar hen dood wenst. Lowrey en Burnet zijn verantwoordelijk voor de dood van diens broer en hij zint duidelijk op wraak.

Onward (6+)
Familiefilm

Lang geleden was de wereld een plek vol magie, maar ondertussen is de moderne tijd overal doorgedrongen. Auto’s, vliegtuigen, gsm’s … ook in de wereld van de elfen, trollen en eenhoorns is het allemaal doodnormaal geworden. 

Choums odyssee (3+)
Familiefilm 

Terwijl de storm raast over het moeras, komt uiltje Choum uit het ei gekropen. Hij wordt meteen uit het nest geblazen... en met een extra ei op de rug, trippelt Choum het moerasbos in, vastbesloten om een moeder te vinden voor zichzelf en het ei. 

Blijf nog even hangen in Buurtbar Barix

Buurtbar Barix serveert van woensdag tot en met vrijdag (h)eerlijke, voordelige menu’s, creatief samengesteld door chef Kurt. Ideaal als afsluiter van een gezellige woensdagnamiddag of als start van een avondje uit. 

Wanneer ?

Elke woensdag

Waar?

Cinema Rix

De Gryspeerstraat 86

2100 Antwerpen

Tram 5 zet je af voor de deur.

Info en tickets

www.ccdeurne.be/film