Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Vier mee grafische kunst op GRAFIXX

Het fenomenale festival voor grafische kunsten maakt elke herfst haar opwachting in De Studio en is een niet te missen event voor al wie liefde heeft voor print en papier.

Kunstinspiratie en workshops

Een zorgvuldig samengestelde keur aan kunstenaars uit de vier windstreken komt je inspireren met lezingen van Joost Swarte, Charlotte Mei, Jochen Gerner, Romy Blümel, Erik Kriek, Martha Verschaffel en Katrin Stangl.

Exposities van Anna Haifisch, Jochen Gerner, Moderne Jazz, Charlotte Mei, Maarten Vande Wiele, Jan Vandeplancke, Romy Blümel, Knock Outsider, luk duflou, Martha Verschaffel en een dubbele lading Grafixx Graduates van 2020: Helene Lespagnard, Birthe Janssens en Indré Svirplytè + 2021: Thomas Boussu, Nicolas Chuard en Eleonore Caterina Marchal).

Workshops van Anorak, Grafik, Emma Verhulst en Gabri Molist /// zine fest met o.a. Aluba Press x Jordskred, Bries, Éditions Peinture x Éditions Bonhomme, Fidèle, Fotokino, FRMK, Look Back and Laugh Books, Nina Cosco, Spring Magazin en Supercollect. Animatiefilms voor jong en oud en een openingsavond met performances i.s.m. Het Bos!

Een zine fest

Natuurlijk mag ook het enige echte zine fest van Antwerpen niet ontbreken: onafhankelijke makers en uitgeverijen presenteren publicaties die je niet kan weerstaan.

Graag een voorproefje?

GRAFIXX presenteert: een podcast met vijf afleveringen over het leven en werk van illustratoren en striptekenaars. Eva Mundorff en Ephameron gaan in gesprek met het schoonste volk dat de illustratiewereld ons te bieden heeft. Beluister nu alle afleveringen op de podcastpagina!

Wanneer?

Vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 november 2021 

Waar?

De Studio
Maarschalk Gérardstraat 4
Antwerpen

Tickets

Bestel je tickets tot 25 november online op www.grafixx.be

  • weekendticket (3 dagen) voor €35 - incl. Grafixx-portfolio, schetsboekje & draagtas -

  • Ticket (1 dag) €12 of €6 (4 tot 12 jaar)