Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Terug naar de ijstijd met ‘Ice Age & Dinosaurs’

Terug naar de ijstijd met ‘Ice Age & Dinosaurs’

Van 19 december tot 6 maart veroveren kolossen uit de prehistorie de Handelsbeurs. Maak een geweldige reis door vervlogen tijdperken en ontmoet uitgestorven dinosaurussen en zoogdieren. Ontdek deze winter de oertijd in de Antwerpse Handelsbeurs met ‘Ice Age & Dinosaurs’.

Ontmoet prehistorische dieren

Laat je verbazen door deze fantastische tentoonstelling. Stap in de voetsporen van gepantserde en harige mastodonten uit de prehistorie. Ontmoet dinosaurussen zoals de tyrannosaurus rex en zoogdieren zoals de mammoet. Enkele van deze imposante dieren komen tot leven met natuurgetrouwe bewegingen en geluiden. Zo lijkt het alsof je écht weer in de ijstijd belandt. Tijdens deze spannende expo kom je alles te weten over de evolutie van fauna van het begin van de dinosaurussen tot de allerlaatste ijstijd. Kom je graag kijken met je kinderen? De avontuurlijke speurtocht doorheen de expo zorgt vast voor nóg meer plezier.  

Ice Age & Dinosaurs by night

Ga voor een unieke beleving en ervaar ‘Ice Age & Dinosaurs by night’. Vanaf zonsondergang wordt de Handelsbeurs magisch uitgelicht op de tonen van muziek. Een extra sfeervol bezoek aan deze indrukwekkende expo.

Boek snel je tickets voor ‘Ice Age & Dinosaurs’. De tentoonstelling loopt van 19 december 2021 t.e.m. 6 maart 2022 in de Handelsbeurs.