Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

dansers Rataplan

Kom dansen tijdens het Cultuurweekend

Dansen, we hebben het zo lang moeten missen. Tijdens Cultuurweekend kan je er weer invliegen. Op verschillende locaties, in alle stijlen. Ontdek een greep uit het dansaanbod.

Hiphop en R&B beats in het Openluchttheater

Op vrijdagavond verzamelen CC Deurne, Cinema Rix, Trix én OLT Rivierenhof lokaal én internationaal hip hop- en R&B-talent in 't OLT. Faisal, Miss Angel, Morane, Ray Fuego en Scottie toverden het Openluchttheater om tot een Hiphop en R&B tempel.

Meer info

Flamenco op zondag

Peña Al Andalus, de bekendste Spaanse dansschool van Antwerpen toont een adembenemende fototentoonstelling van Flamenco dansers en muzikanten. Om 15 uur laten ze hun kunsten zien tijdens een dansdemonstratie met uitleg én interactie.

Meer info

Underground Festival op het De Coninckplein

Het Antwerp Underground Festival brengt op zaterdag een mix van genres naar het De Coninckplein. Van DJ's naar live muziek en van Jazz naar House. Dat wil je niet missen.

Meer info

Dansinitiaties op de eventpleinen

Tijdens het Cultuurweekend vormen we de Groenplaats, het Operaplein en de Leopold de Waelplaats om tot openlucht cultuurtempels. Geniet er van heel wat dansoptredens en -initiaties voor groot en klein.

Meer info

Kom slim naar het Cultuurweekend

Geniet zonder zorgen van een heerlijk weekend boordevol cultuur en kom slim naar Antwerpen. De Lijn zorgt voor een extra voordelig ‘cultuurticket’ voor alle lijnen naar Antwerpen. We voorzien extra fietsenstallingen op de evenement pleinen. En onze toeristentram leidt je zorgeloos en gratis van plein naar plein.

Meer info