Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

KABAAL2021: het eerste kinderboekenfestival van Vlaanderen

Op 27 en 28 november presenteert hetpaleis KABAAL2021 : het eerste Kinderboekenfestival in Vlaanderen. Jullie zijn zo welkom op dit allereerste tweedaagse boekenfestival speciaal voor kinderen (0-12j) en hun ouders. Ontdek een bomvol programma met schrijvers en illustratoren, met slam for kids, met duo-vertellingen, met theater, met voorleessessies, met workshops, met muziek, met de mooiste kinderboeken en de bijzonderste beelden. 

Ontmoet de beste kinderboekenschrijvers en illustratoren

Esohe Weyden, Bart Moeyaert, Jacques & Lise, Bette Westera, Theater De Spiegel, Jan De Kinder, Wijze weetjes, Siska Goeminne, Studio Sesam, Mylo Freeman, Warre Borgmans, Mathilda Masters, Benjamin Leroy, Marc de Bel, Seckou Ouologuem, Marieke Van Hooff, Stefan Boonen, Melvin en vele vele anderen. 

Voor kinderen (0-12 jaar) en hun ouders

KABAAL2021 is er voor jonge lezers en voor ouders. Voor alle gezinnen. Voor leerkrachten. Voor grootouders. Voor mensen die zomaar binnenwaaien. Voor bezoekers met een plan. Voor iedereen die houdt van kinderboeken. 

Een heerlijk leessignaal

Met Kabaal2021 geven we een krachtig signaal vanuit de wereld van het kinderboek. Een stimulans voor jonge en iets oudere lezers, een feest dat weerklank vindt in klaslokalen, bibliotheken en huiskamers. 

Praktische info

 • Zaterdag 27 november en zondag 28 november

 • van 10 tot 13 uur en 14 tot 17 uur

 • hetpaleis
  Theaterplein
  2000 Antwerpen

Tickets

Vanwege Covid19 pakken we de planning nog voorzichtig aan. We plannen per festivaldag 2 blokken van telkens 3 uur.  Binnen elk blok is er een ruim aanbod van activiteiten, voor alle leeftijden.

Op  zaterdag en zondag zijn er twee programmablokken

 • 10-13 uur

 • 14-17 uur

Je koopt een ticket per programmablok op www.kabaal2021.be

 • €5 voor iedereen jonger dan 12 jaar

 • €10 voor volwassenen

KABAAL2021 & GRAFIXX

We overladen je met kinderboeken in hetpaleis, onze vrienden van De Studio doen hetzelfde met grafische kunst & zines op GRAFIXX. Combi-tickets zijn mogelijk.