Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Ga op ontdekking in het MAS met een luisterverhaal van Dimitri Leue

Ga op ontdekking in het MAS met een luisterverhaal van Dimitri Leue

Hebzuchtige reuzen, woelige liefdesavonturen, demonen en helden… Als je denkt dat je dat niet in een museum kan vinden, dan ben je mis. Het MAS pakt voor zijn 10e verjaardag, samen met Dimitri Leue, uit met spannende en ontroerende verhalen uit Antwerpen.

Ontdek ‘Luister. Verhalen gevonden in de stad.’ Een expo voor de hele familie.

De collectie in een meeslepend luisterspel

Samen met schrijver en theatermaker Dimitri Leue voert het museum de collectiestukken op in een meeslepend luisterspel. Ontdek het museum terwijl je luistert naar de mythes, legendes en verhalen die daarbij horen. 

Iconische personages zoals Brabo, Hodja, Lange Wapper, de zwanenridder of Chamunda spelen de hoofdrol in ontroerende en ook grappige teksten van Dimitri Leue. De vertellingen nemen je mee langs een fantasierijk en theatraal decor.

Bepaal je eigen route en verhaal

In deze expo kies je zelf hoe je loopt en welke verhalen je beluistert. Je neemt een audiogids bij de hand, spitst de oren en sluit je even af van de buitenwereld. Verdwaal in de MAS-collectie en laat je fantasie de vrije loop. Kameleonie, ons hoofdpersonage, kan niet wachten om jou haar verhalen te vertellen.

Voor de hele familie

De verhalen zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De liedjes meezingen en dansen? Daar staat geen leeftijd op!

Info en Tickets 

Op de website van het MAS.