Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Diamanten troef op het juwelenfestival Obsessed!

vrouw kijkt naar diamanten halsketting Sigrid Spinnox

Diamanten troef op het juwelenfestival Obsessed!

Tijdens het weekend van 19, 20 en 21 november ontdek je de Antwerpse diamant tijdens het juwelenfestival, OBSESSED. Dompel je onder in alle facetten van de edelsteen der edestenen tijdens exclusieve rondleidingen, demonstraties en workshops.

Duik in het programma van DIVA

Tijdens het juwelenfestival is DIVA, museum voor diamant juwelen en zilver, uiteraard the place to be. Ze overdonderen een heel weekend met een uitgebreid programma. Doe de diamanttour in de vaste collectie van het museum, ontdek het werk van de ‘artists in residence’, volg van op de eerste rij hoe diamanten geslepen worden, ga op stap door de straten van de stad met een splinternieuwe podcast of dompel je kinderen onder tijdens de Kunstdag voor Kinderen. Alle activiteiten in het museum zijn inbegrepen in je toegangsticket.

Ontdek hun uitgebreid programma en reserveer je plekje.

Kuier door de Gouden straatjes van ‘t stad

Wist je dat je, middenin de modewijk, op 1 vierkante km maar liefst 22 juwelenwinkels vindt? Registreer je voor de gegidste tour en ontdek deze nieuwe talenten en gevestigde waarden. De wandeling duurt 1,5 uur.

Boek je wandeling hier.

Ga eens langs bij Nico Taeymans

Naar aanleiding van 570 jaar diamanthandel in Antwerpen, gaf het Antwerp World Diamond Centre (AWDC) Nico Taeymans de opdracht om eenn betaalbare diamantcollectie te ontwerpen. Het resultaat is een ravissante collectie, genaamd Ravissant.

Tijdens het juwelenfestival ben je welkom bij Nico Taeymans om de collectie te ontdekken en hij geeft je graag een extra woordje uitleg.

Geen reservaties nodig, kom gewoon langs.

Wanneer?

18, 19, en 20 november

Waar ?

DIVA

Suikerrui 17-19

2000 Antwerpen

en de omliggende straten

Info en reservaties

Website van DIVA