Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

De Arenberg zet haar deuren open voor Comedy Expo

Arenberg Thomas Geuens

De Arenberg zet haar deuren open voor Comedy Expo

De Arenberg zet opnieuw haar deuren open. Jammer genoeg nog niet om een volle zaal publiek te verwelkomen wél als museum. Fan van comedy? Noteer dan in je agenda: Comedy Expo op zondag 18 april, van 11 tot 16 uur.

Van Comedy Shop naar Comedy Expo

Dat Arenberg nog steeds graag gezien is als hét comedy-huis, bewees het enthousiasme van publiek en comedians tijdens de Comedy Shop in februari. Toen kwamen gedurende één dag 24 artiesten zelf hun merchandise verkopen en signeren. Niet meer dan logisch dat er een vervolg komt in de vorm van de Comedy Expo, op zondag 18 april.

Comedy Shop Arenberg Jokko - Joris Bulckens

Knaller van een line-up

Maar liefst 15 artiesten, grafisch onderlegde comedians, cartoonisten,... zullen hun werk tentoonstellen in Arenberg. Op het programma staan onder andere Kamagurka, Ilah, Niet nu Laura en Lectrr. Verder kan je merch, boeken, tekeningen en meer kopen en laten signeren.

Praktisch

Je krijgt telkens de kans om 30 minuten lang de expo te bezoeken en te winkelen bij de artiesten. Arenberg houdt zich tijdens de Comedy Expo aan alle coronamaatregelen voor musea en winkels. De expo alleen bezoeken en alleen winkelen is dus verplicht. Tickets kosten € 3,14.

Bekijk het hele programma op de site van Arenberg.

Comedy Expo Arenberg Visuals: Jango Jim x Karen François