Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Deep Bridge

Deep Bridge maakt eigen en internationale musicals voor een breed publiek. We programmeren het hele jaar door, voor alle leeftijdscategorieën. Momenteel loopt een eigen, Vlaamse versie van ‘MAMMA MIA!’ in de Stadsschouwburg en HET GEHEIM VAN TE VEEL TORENS in de Waagnatie. In december gaat THE SOUND OF MUSIC in première, maar eerst is er nog de rockmusical RENT in De Hobokense Blikfabriek.

Een greep uit het aanbod tijdens Cultuurweekend

Op vrijdag 27 augustus opent MAMMA MIA! om 17u het Cultuurweekend op het Operaplein. Om 18u30 kan je meezingen met bekende liedjes als Do Re Mi en My Favorite Things uit ‘The Sound of Music’.

Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus speelt ‘Het Geheim van Te Veel Torens’ aan de Waagnatie. De buitenfoyer, die voor deze gelegenheid werd gebouwd, is de hele dag vrij te bezoeken. Je haalt er ons extra dikke showboek en er zijn kleine toon- en fotomomenten uit verschillende voorstellingen.

Ook aan de Stadsschouwburg op het Theaterplein kan je het hele weekend het showboek afhalen aan de stand van Deep Bridge. Op zaterdag 28 augustus kan je er tussen 18u en 19u bovendien de cast ontmoeten.

Op zondag 29 augustus wordt op het Operaplein om 16u de cast van de rockmusical RENT voorgesteld. Zij geven er een eerste voorsmaakje.

Praktische informatie

Waar: Frankrijklei 1, 2000 Antwerpen
Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen
Theaterplein, 2000 Antwerpen
Wanneer: Vrijdag 27/8, Zaterdag 28/8, Zondag 29/8
Meer info: www.deepbridge.be/cultuurweekend