Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Comedy in Antwerpen

Lachend publiek Arenberg

Comedy in Antwerpen

Wie van lachen houdt, weet de komende maanden wat te doen. De Arenberg programmeert dit najaar heel wat comedy om vingers en duimen bij af te likken.

Erhan Demirci - Doe rustig

Erhan Demirci Erhan Demirci

Druk, druk, druk... Het standaardantwoord als je iemand vraagt hoe het gaat. Maar doen we dit ons zelf niet aan door én carrère te willen maken, drie hobby's te hebben, aan zelfontplooiing te doen en een gezin te runnen? Neem even wat gas terug en geniet van anderhalfuur quality-time met Erhan Demirci.

David Galle - Joepie

Het is een bijzonder jaar voor stand-upcomedian David Galle: Hij staat twintig jaar op het podium en is net veertig jaar geworden. Vroeger was David Galle triest omdat hij ouder werd. Nu ziet hij enkel voordelen. Hoe langer je leeft, hoe meer dingen je meemaakt. Je denkt over de dingen na, je krijgt inzichten en je verandert. Dat geldt voor iemand als mens, maar ook als performer. Rijpen, heet dat dan.

Dus David Galle komt met een nieuwe show voor seizoen 21-22: Joepie!

Els De Schepper - Ziet Ze Vliegen

Els De Schepper Else De Schepper

Els de Schepper presenteert een gloednieuw spektakel, een turbulente vlucht uit de realiteit. Je zal worden meegevoerd in een wereld vol ontroering, glimlachjes en schaterbuien. Je komt binnen in een fictieve luchthaven alwaar je op een bijzondere manier zal worden ingecheckt. Je loopt door de douane, en komt binnen in de wonderlijke wereld van EDS Airlines.

Een volbloed roadmovie op het theater met een soundtrack van Steve Willaert. Een spannend verhaal met een absurde inslag a la Grand Hotel Boedapest en La science des rêves. Èn met een verrassende “vliegende” apotheose. Je zal je innerlijk kind tegoed gedaan hebben en na afloop voel je een bevrijding alsof je werkelijk zelf twee uur hebt gevlogen op eigen kracht. Het zal het hart en de lachspieren deugd doen.

Antwerpen Lacht

Tijdens Antwerpen Lacht kan je lachen met zowel beginnende als ervaren comedians uit België en Nederland.

Op één avond komen vier tot acht comediens en een MC nieuw materiaal try-outen. Beginnende comedians maken hun eerste stappen en ervaren comedians testen hun nieuwe voorstellingen of tv-shows.

Je bent de eerste (en misschien wel de laatste) die de nieuwe grappen, verhalen en anekdotes zal horen en zien.

Sinds 2017 staan er elke maand verschillende comedians op het podium om je hardop te laten lachen. Kom langs en ontdek het grootste comedytalent van vandaag én morgen!

Eindejaarsconference Kamal Kharmach

Kamal Kharmach Arenberg

In deze tijden zijn er nog weinig zekerheden, in tegenstelling tot Kamal Kharmach z'n eindejaarsconference. Dat is ondertussen wél een zekerheid!

Dit jaar zal hij alweer, voor de derde keer, de eindejaarsconference voor z'n rekening nemen.

Met een jaar waar het Capitole werd bestormd, de drugsmaffia werd ontmaskerd en waar we meer dan ooit door hebben hoe essentieel kappers zijn, belooft ook deze conference een klepper van formaat te worden.