Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Arenberg en route: woord, muziek en comedy op unieke locaties

Arenberg Thomas Geuens

Arenberg en route: woord, muziek en comedy op unieke locaties

In mei en juni trekt Arenberg twee weekends lang de baan op. Ze nodigen hun publiek, verspreid over vier avonden, op unieke locaties uit om te genieten van woord, muziek en comedy. Zo koop je met één ticket meteen drie voorstellingen op drie verschillende prachtplekken in Antwerpen.

Toegegeven, er is al veel gewandeld het afgelopen jaar. Maar hoe vaak krijg je de kans om Soe Nsuki in de Hofkamer te zien? Of Tutu Puoane in de Academie voor Schone Kunsten? En dat op één avond. Steeds in openlucht, steeds voor een publiek van 50 personen. Géén livestreams, wél live cultuur. Waar artiest en publiek elkaar terug in de ogen kunnen kijken.

Cultuur in openlucht, dat verdient een mooie locatie. Gezien er aan mooie locaties in Antwerpen geen gebrek is, duikt Arenberg op op meteen vijf verschillende plekken. Van erfgoed over musea tot één van de schoonste jeugdcentra in Antwerpen: Arenberg En Route neemt je er mee naartoe.

Op vrijdag 21.05 en zaterdag 22.05 trekken ze naar het MaagdenhuisKavka, het Paleis op de Meir en de Hofkamer.

Vrijdag 04.06 en zaterdag 05.06 houden ze halt in de tuin van de Academie voor Schone Kunsten, de Hofkamer en de tuin van de Sint-Pauluskerk.

Praktisch

Ga je mee en route? Dan koop je een ticket voor een van de vier avonden. Per avond zijn er drie startlocaties. Jij kiest jouw startlocatie, later krijg je jouw persoonlijke route opgestuurd. Na elke voorstelling wandel je naar de volgende locatie. Alle locaties bevinden zich op wandelafstand.

Op je route krijg je de volledige line-up van die dag te zien. De volgorde waarin je de shows te zien krijgt, wordt bepaald door je startlocatie.

Line-up

LINE-UP 21.05: Ish Aït Hamou, abrahamblue, Dena Vahdani

LINE-UP 22.05: Ish Aït Hamou, Fleur Khani, You On Stage

LINE-UP 04.06: William Boeva, Sally Ghannoum, Felicia

LINE-UP 05.06: Soe Nsuki, Jade Mintjens, Tutu Pouane & Ewout Pierreux