Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

meisje met chocolade IF Photography voor Chocalicious

Originele activiteiten voor thuis

Mooie momenten thuis zijn goud waard, zeker nu. Verras je gezin of trakteer jezelf... en bestel een originele activiteit voor thuis. 5 tips waarmee je Antwerpse ondernemers steunt.

Let's Chocolate thuispakket

Bestel bij Chocalicious een doos voor chocoladepret in je eigen keuken. Hier maak je het hele gezin blij mee. De doe-het-zelfdoos Let's Chocolate bevat instructies, heerlijke chocolade, leuke versiering en zelfs een thermometer. Een thuisworkshop van enkele uren, om lekker te experimenteren en te smullen.
chocalicious.be

Borduur een mooie wens

Geniet je zelf van naaien of wil je iemand verrassen met naald en draad? Neem een kijkje in de frisse borduurshop ‘Het Atelier van Eva V.’ Je vindt er toffe insecten of urban jungle figuren om op je saaie shirt te naaien. Er zijn ook sets om lieve wensen te borduren, zoals ‘alles komt goed’, of ‘ik zie u graag’. Een attentie voor iemand die je mist?
www.hetateliervanevav.be

puzzels Stad Leest
borduurset Het Atelier van Eva V.

1000 stukjes puzzelpret

Puzzelen is rustgevend, de tijd staat dan stil aan je tafel. Je kan er ook een gezinsproject van maken en samen 500 of 1000 stukjes leggen. Bij boekhandels zoals onder meer Stad Leest vind je grappige en kunstzinnige puzzels rond van Gogh, Sherlock Holmes, Alice in Wonderland, funny dogs…

Bouw cinema Cartoon’s na in je living

Tover je woonkamer om tot een knusse bioscoop. Nodig je huisgenoten uit en presenteer hen een topfilm. Bestel die film bij Cartoon’s/Lumière, ze hebben een topaanbod van films die nu in de bioscopen hadden moeten draaien. Na aankoop kan je de film meteen kijken in optimale kwaliteit of casten naar je tv. 
Keuzestress? Tips: Capone, HoneyLand, The Gentlemen met Guy Ritchie, La Vérité met Deneuve en Binoche... Of kies voor Vlaamse klasse met De Patrick of Hollywood aan de Schelde.

Samen spelen

Vanavond een gezelschapsspel? Heb je genoeg spelmateriaal in huis? Misschien is het een goed moment voor een nieuw bordspel. Of een grappig luisterverhaal van het Geluidshuis, boekjes, lichtgevende puzzels of ecologisch verantwoord speelgoed. De meeste Antwerpse speelgoedwinkels zoals vaste waarde www.indenolifant.be leveren ook aan huis.

Koop Antwerps

Probeer buitenlandse webshops te vermijden en koop zo lokaal mogelijk. De Antwerpse ondernemers hebben je steun nu heel hard nodig.

 

In den Olifant