Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Bed in Hotel 't Sandt Hotel 't Sandt

Overnachten tijdens de paasvakantie in Antwerpen: onze tips

Plan jij een citytrip naar Antwerpen in de paasvakantie? Of wil je gewoon een relaxte staycation doen in eigen stad? Wij geven je inspiratie voor een unieke overnachting in Antwerpen mét enkele mooie aanbiedingen. 

Gastronomisch menu bij hotel ‘t Sandt

lounge in hotel 't Sandt Hotel 't Sandt
Kamer in hotel 't Sandt Hotel 't Sandt

Hotel 't Sandt  is een prachtig viersterrenhotel in het hart van de stad. Sinds kort bundelt dit luxueuze hotel de krachten met restaurant InVINcible om gasten een gastronomisch menu aan te bieden op vrijdag en zaterdag. De klassieke keuken van het Antwerpse wijnrestaurant sluit perfect aan bij het elegante 17e-eeuwse hotel. Combineer een overnachting met een dagje shoppen of verken het historische centrum van Antwerpen. Uitrusten doe je daarna in de Italiaanse binnentuin van het hotel. 

Meer info over de aanbieding vind je op de website van Hotel ‘t Sandt. Boeken kan telefonisch of via mail.

In-Room Dining special bij Hotel FRANQ

Kamer in hotel FRANQ FRANQ hotel, Justin Paquay
Inkomhal in hotel FRANQ Hotel FRANQ, Justin Paquay

Ook hotel FRANQ biedt een gastronomische extra: heel april kan je genieten van een In-Room Dining special, met 1 overnachting, een viergangen-aspergemenu op de kamer en een ontbijt op bed. Het hotel, gelegen op een steenworp van de Onze-Lieve-Vrouwe kathedraal, combineert historische charme met een hedendaagse urban chic. De tongstrelende special en de luxueuze kamers brengen je gegarandeerd tot rust. Reserveer kan op de website of via mail. Opgelet: hotel FRANQ is in april enkel open op vrijdag- en zaterdagavond.

YUST x FOMU deal

Lounge in YUST YUST via m.evasion op Instagram
Zwart-wit foto van Martine Franck Martine Franck

Hotel YUST heeft zowel hostel-, familie- als luxekamers voor twee. Dit hippe design hotel ligt in de Harmoniebuurt, vlakbij het Groen Kwartier. Samen met fotomuseum FOMU biedt YUST een onweerstaanbare promo voor een cultureel weekend in Antwerpen. De YUST x FOMU deal bevat twee tickets voor de overzichtstentoonstelling van Martine Franck in het FOMU, twee picknickmanden, twee fietsen om de stad te verkennen, een stadskaart én een heerlijk ontbijt. Zo heb je meteen een fantastisch dagje Antwerpen gepland! De aanbieding geldt enkel in de paasvakantie, wees er dus snel bij.

Hampton by Hilton: biertje erbij of voluit romantiek

Slaapkamer Hampton by Hilton Hampton by Hilton

Ook het Hampton by Hilton hotel gelegen in de schaduw van het Centraal Station heeft twee mooie aanbiedingen. Met het ‘Beer experience pakket’ krijg je een welkomstbiertje, een ontbijt voor twee, een verrassing op de kamer en twee toegangstickets voor Brouwerij De Koninck, dé must-see Stadsbrouwerij. Romantici halen hun hart op met het ‘Antwerp romantisch pakket’ met onder meer een een ontbijt, cava en een bijpassende verrassing. Alle info vind je op de facebookpagina van Hampton by Hilton. Reserveren doe je via mail of telefoon.

Ga voor avontuurlijk: City camping Antwerp

Kampeer je liever met de tent, caravan of camper? Op 1 april 2021 opent de gloednieuwe City Camping Antwerp zijn deuren! De unieke camping ligt op een rustige locatie naast de jachthaven op de Antwerpse Linkeroever. Via de iconische voetgangerstunnel onder de Schelde of met de overzet ben je in een wip in het historisch centrum. Reserveer nu alvast je plaats en geniet vanuit je tent of camper van een prachtig zicht op de Schelde. 

Weloveantwerp

Kijk je liever nog wat verder? Weloveantwerp.be bundelt nog veel meer Antwerpse hotels en B&B’s. Je boekt er een kamer met 5% korting en er loopt momenteel ook een lentepromo voor een gratis kamerupgrade.