Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

flesjes bier van brouweriji Cabardouche Cabardouche

Aperitief o’clock? 8 x drankjes en hapjes om af te halen

Zin in een gezellig aperitiefavondje? Fijnproever Enoch Derby, ook wel bekend als thefoodconnaisseur op Instagram, deelt zijn favoriete Antwerpse adresjes voor take-away aperohapjes, bieren en cocktails. Schol!

  1. Beerlovers Bar biedt 200 verschillende soorten bier aan en ze zijn allemaal beschikbaar voor take-away! Neem eens een kijkje op hun indrukwekkende biermenu.

  2. Biercafé Station 1280 aan de Oudaan springt mee op de take-away boot. Bestel er een apero-schoteltje van De Laet & Van Haver bij je favoriete natuurwijnen en craft beers.

  3. Dogma Cocktails is een van de beste cocktailzaken in Antwerpen. Koop er via take-away cocktails per halve liter. Van klassiekers zoals de negroni of old fashioned tot een paar exotischere combo’s.

  4. Bruisende drankjes in alle verschillende geuren, kleuren en smaken vind je bij Bruislab. Craft soda’s, zelf-gebrouwen 0% bier... Je vindt er alle ingrediënten voor een perfecte non-alcoholische apero.

 

schotel tapas Station 1280
flesjes bier Beerlovers Bar
  1. Bij De Koninck stadsbrouwerij kan je nu 1 liter bier bestellen in hun speciale ‘crowler’ verpakking, zelfs hun special de Winterkoninck. Als je passeert om je biertje op te halen ga dan ineens lang bij The Butcher’s Son voor een heerlijke vidée met kalfszwezeriken. Ideaal met een flesje Triple d’Anvers!

  2. Seefbier kan natuurlijk niet op dit lijstje ontbreken. Een echt Antwerps bier waar generaties brouwers aan gewerkt hebben. Bestel jouw favoriete seefbiertje online, voor afhaal of thuislevering.

  3. Ook bij brouwerij Cabardouche kan je terecht voor echte Antwerps bieren. Een flesje Blonde Stoot, een quarantaine pakket of een bak Stout Mokke... Aan jou de keuze!

  4. Bij Felix Food Klub vind je dé ingrediënten voor een gezellige avond: een aperobox voor 2 met makreel, zalm, kaasblokjes, hummus (mmmmm), een fles cava en gin-tonics.

Extra tip: installeer je met je biertje en aperohapjes aan de Scheldekaaien, en geniet van een heerlijke zonsondergang aan de Schelde. Wedden dat het dubbel zo goed smaakt!

aperitiefschotel Felix Food Klub
coctails Dogma Coctails