Ga direct naar inhoud

Ontdek Antwerpen

Kindermode

Twee paspoppen met kinderkleding staan in de winkel. Arket | foto: Fien Dequecker

Kindermode

Antwerpen heeft als shoppingstad veel lokaal talent te bieden. In december zijn de winkels 7/7 dagen open zodat je in alle veiligheid kan winkelen. Veel winkels hebben ook een online shop.

Fien Dequecker blogt al enkele jaren over het leven als mama op Instagram (@fiendq). Als moeder van twee dochters en met grote passie voor kindermode, interieur en lifestyle kent ze als geen andere de beste adresjes.

Het hippe Arket biedt naast fijne, Scandinavisch ogende kleding van eigen huis ook enkele toffe merken aan (denk sneakers, home deco & speelgoed). Op zoek naar een eigentijdse look voor jou en jouw mini? One place!
Huidevettersstraat 47 of webshop

Play is het walhalla van de duurzame kindermode in Antwerpen. Je vindt hier een uitgebreid aanbod aan kindermerken zoals Tiny Cottons, Gray Label, Greentoys, en Ferm Living. Ook voor het aankleden van de baby- of kinderkamer ben je hier op het juiste adres.
Kloosterstraat 63 of webshop

Verwondering. Dat brengt In Den Olifant, de mooiste speelgoedwinkel van ’t stad. Verdwaal virtueel tussen de stapels kinderboeken, poppenkleren of  ‘oldschool’ auto’s. Je ontdekt er iedere keer weer iets nieuws.
Leopoldstraat 23 of webshop

Katrien van Hygge selecteert de mooiste kleding, speelgoed en deco-items voor newborn baby’s tot kinderen van 8 jaar. Wat hen zo bijzonder maakt, is dat ze enkel duurzame producten verkopen die in goede omstandigheden gemaakt zijn. Op deze manier kan je ook je steentje bijdragen aan het milieu.
Mechelsesteenweg 92 of webshop

Boekenwurmen opgelet! ‘t Stad Leest heeft een verslavende webshop. Naast een prima selectie boeken voor volwassenen, verkopen ze ook de allermooiste én meest originele kinderboeken.
Oudaan 18 of webshop

Iets te vieren? Mag het wat meer zijn? Bij Yay conceptstore vind je de tofste deco voor je feestje. Of het nu voor een huwelijk, babyshower of verjaardag van je kindje is, geen enkel thema is voor hen te gek. Op zoek naar een origineel cadeautje of verkleedset? Check! 
Riemstraat 13 of webshop

Bij ‘Steen en Been’ vind je mineralen, gesteente, opgezette vlinders, kevers en andere curiosa. Een bijzondere plek voor kinderen die hun fantasie zonder twijfel op hol doet slaan.
Volkstraat 59